Cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri FRAY BEAUTY BEBEK’in açılış davetinde buluştu.

ALİ TURAN - BATUHAN TURAN 

Mimarisinden hizmet kalitesine sektöre yeni bir soluk getirmek amacıyla hizmet vermeye başlayan FRAY BEAUTY BEBEK’in kurucuları Ali Turan ve mimar oğlu Baturan Turan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davette Ebru Erberdi, konuklar için özel bir menü hazırladı.  

EBRU ERBERDİ

Birbirinden özel lezzetler ve Onur Seçkin’in DJ & Perküsyon performansı eşliğinde eğlenceli bir şekilde gerçekleşen davet tüm katılımcılardan tam not aldı.

ARZU KUNT 

Davette biraraya gelen hanımlar, en son teknolojiye sahip cihazlar ve kişisel bakımlarla ilgili bilgi aldılar.

BURCU ŞENDİR

Yakın dostlar 'Vakıf' yararına bir araya geldiler Yakın dostlar 'Vakıf' yararına bir araya geldiler

Davette, merkezin deneyimli güzellik uzmanları konuklarla tek tek ilgilenirken, hanımların uygulamalar hakkındaki sorularını da cevapladılar.

EDA GÜZELCİK 

Fray Beauty Bebek açılış davetine katılan isimler arasında Gökçe Akyıldız, Simay Kamer, Burcu Şendir, Eda Güzelcik, Alara Mildon, Arzu Kunt, Ebru Erberdi, Neva Dürüst, Duygu Genç, Eylül Aydın, Beyza Yaşar,, Suna Kuçuroğlu, Merve Domaç, Tarık Ündüz, Nazlı Denge yer aldı...

 GÖKÇE AKYILDIZ

Nail Art, Manikür – Pedikür, Kuaför, Makyaj, Cilt Bakımı, Lazer Epilasyon, Kaş – Kirpik ve Kalıcı Makyaj hizmetine kadar tüm alanlarda hizmet veren FRAY BEAUTY BEBEK güzellik tutkunlarına unutulmaz bir deneyim vaad ediyor.

NEVA DÜRÜST 

SİMAY KAMER 

Editör: MURAT ÖZER