Ukrayna’nın ünlü işadamlarından Oleksandr Yaroslavsky’nin Kızının Doğum Günü Kutlaması Caresse Bodrum’da, Buddha-Bar Beach’de yapıldı.

OLEKSANDR-MARINA YAROSLAVSKY

Ukrayna'nın ve dünyanın en zengin ve etkili işadamlarından biri olan Oleksandr Yaroslavsky, 6. yaşına giren kızı Victoria’nın doğum gününü Caresse Bodrum sahilinde yer alan Buddha-Bar Beach’de özel bir etkinlik ile kutladı.

SANEM BÜYÜKHANLI, MARIA LOURENS, İLKEM TOPÇUOĞLU - CEREN SUAR - NAZAN GENÇ- MERVE HURGEL

Ukrayna’dan özel olarak gelen dostlarının yanı sıra Türkiye’nin saygın iş, sanat ve spor dünyasından da bir çok isim doğum günü kutlamasına katıldı.

BURCU ESMERSOY, VOLKAN - SANEM BÜYÜKHANLI

NIS Yatçılık ve Buddha-Bar Beach Bodrum’un birlikte organize ettiği geceye UEFA Organizasyon CEO'su Martin Kallen ve eşi de katıldı.

BURCU ESMERSOY, VOLKAN BÜYÜKHANLI, AYŞE – SİNAN ENGİN, LEVENT KIZIL, BARIŞ-FERİDA KAYA, MARIE LOURENS, FEYHA DURANER

Davete katılanlar arasında Levent Kızıl, Ayşe-Sinan Engin, Burcu Esmersoy, Abdullah-Selin Burnaz, Melisa-Mehmet Mutlu, Umut-Fulya Özkanca, Alp Nuhoğlu, Leon Kohen, Barış-Feride Kaya, Zeynep Mutlu, İpek-Mustafa Denizer ve İlkem Topçuoğlu gibi isimler vardı.

HAKAN, VOLKAN BÜYÜKHANLI, İHSAN KÜÇÜKÜNSAL, OLEKSANDR YAROSLAVSKY

Bodrum aşığı olan Oleksandr Yaroslavsky, yakın dostları Caresse Bodrum’un yatırımcısı Volkan ve Hakan Büyükhanlı’nın bir araya getirdiği iş insanları ile de Bodrum bölgesinin kalkınmasına fayda getirecek projeleri de ayrıca görüştüler.

LEON KOHEN, GUILLIA GALLI, ALP NUHOĞLU, MARIA LOURENS

Oleksandr Yaroslavsky ve bir çok misafirin teknesiyle davete geldiği Caresse Bodrum’da Ukrayna’nın ünlü grubu Acro Project de eski ve yeni sevilen şarkıları seslendirdi.

Editör: MURAT ÖZER