Vodafone’un dijital müşteri platformu “Vodafone Yanımda” mobil uygulamasının aylık aktif müşteri sayısı 17,7 milyona, bu müşterilerin aylık toplam etkileşimi ise yaklaşık 470 milyona ulaştı. Uygulamanın aylık ziyaret trafiği 300 milyon oldu.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, 2022’de de müşterilerine dijital dünyanın kolaylıklarını sunmaya devam etti. Kullanıcılarına tüm ihtiyaçlarını tek platformdan karşılama imkânı veren “Vodafone Yanımda” mobil uygulaması, Vodafone’un en büyük müşteri iletişimi kanalı olmayı sürdürdü. Şirketin 6 yıl önce kullanıma sunduğu “Vodafone Yanımda” uygulamasının aylık aktif müşteri sayısı 17,7 milyona, bu müşterilerin aylık toplam etkileşimi ise yaklaşık 470 milyona ulaştı. Aylık ziyaret trafiği 300 milyon olan “Vodafone Yanımda”, Türkiye’nin en çok kullanılan ve sevilen mobil uygulamaları arasında yer alıyor.

TÜM İŞLEMLERİ TEK NOKTADAN YAPABİLME ÖZELLİĞİ

 Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, her şeyin hızla dijitalleştiği dünyamızda müşterilerimizin dijital yol arkadaşı olmayı hedefliyoruz. Amacımız, müşterilerimizin akıllı telefonları üzerinden, akıllı telefonları yoksa bilgisayarlarından, dijital platformlarımızı en iyi deneyimle, en basit şekilde, öncelikli kanal olarak kullanmasını sağlamak. Bu hedefle hayata geçirdiğimiz ‘Vodafone Yanımda’ mobil uygulamasıyla müşterilerimize 2022 yılında da tüm işlemlerini tek noktadan yapabilme kolaylığı sunduk. Uygulamamızın aylık aktif müşteri sayısı 17,7 milyona, bu müşterilerimizin aylık toplam etkileşimi ise yaklaşık 470 milyona ulaştı. ‘Vodafone Yanımda’ aynı zamanda tüketicinin nabzını tutabilmemizi sağlayan önemli bir veri kaynağı. Bu uygulama sayesinde, tüketici eğilimlerini gözlemleyebiliyor, hangi alışkanlıkların kalıcı olabileceğini tahmin edebiliyoruz. Diğer yandan, Türkiye’nin en hızlı büyüyen dijital servisler şirketi olma hedefimiz doğrultusunda ‘Vodafone Yanımda’nın e-ticaretten sigortaya, finanstan gaming’e kadar her alanda girilip işlem yapılan, kullanılan ve yaşayan bir uygulama olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimize en iyi dijital deneyimi sunmaya devam edeceğiz.”

Editör: MURAT ÖZER