Sevilen sanatçı Cem Belevi yılbaşı kutlamaları için Portaxe'te sahne alacak

Sesi ile herkesi büyüleyen ve büyük  bir hayran kitlesine sahip olan Cem Belevi yılbaşında keyifli bir müzik ziyafeti yaşatacagı yeni yıla merhaba kutlamasında sizler ile. .

Boğaziçi’nin en güzel yerindeki konumu ve geleneksel misafirperverliği ile İstanbul’un gözde mekanlarından biri olan Portaxe, yeni yılı Cem Belevi ile karşılayacak. Sesi ve sahne performansı ile gönüllerde taht kurmuş sanatçının birbirinden güzel şarkıları ile yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşayacak olanlar, sürprizlerle dolu bir program ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenecekler.

CEM BELEVİ İLE PORTAXE’DA UNUTULMAYACAK BİR YILBAŞI

Portaxe’de yılbaşı gecesi programı saat 19:30’da kokteyl ile başlarken, 20:30’da sunulacak yemeğin ardından saatler 22:30’u gösterdiğinde sahne Cem Belevi’nin olacak.

İstanbul’un eşsiz Boğaziçi manzarasında yeni yılı karşılamak isteyenler için mönüsünden sahne şovlarına kadar en ince ayrıntısını düşünen Portaxe’de, kutlamalar uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir etkinliğe dönüşecek. Sürprizlerin de yer aldığı bu geceyi doyasıya yaşamak için fiyatlar ise sahne önü kişi başı 3 bin 500 TL, orta bölüm ise 2 bin 500 TL olarak belirlenmiş. Lake Bistro’da yemeksiz yerli limitsiz içki ile yeni yıla merhaba demek isteyenler için ise de fiyat 1.500 TL olacak.

Geniş bir otopark alanında vale hizmetini de sunan Portaxe’in ayrıca denizden ulaşmak isteyen müşterileri için kendine ait bir iskelesi de bulunuyor.

Cem Tayanç

Editör: MURAT ÖZER