Yaşam mekânlarının ruhu olan mutfaklar, hiç şüphesiz evlerde en fazla zaman geçirilen mekânlardır. Günümüzde değişen yaşam alışkanlıklarına baktığımızda mutfaklar, sadece yemek pişirilen alanlar değil, aynı zamanda aile bireylerinin vakit geçirebildikleri çok amaçlı mekânlar haline dönüşmüştür.

 ASORTİE MOBİLYA'DAN MUTFAKLARA LÜKS DOKUNUŞLAR!

Asortie Mobilya ürettikleri lüks ve klasik mobilyaları ile mutfaklarınıza hem konforlu hem lüks mobilyalar üretiyor. Bir mutfakta en fazla ilgi gören ve en fazla kullanılanlar hiç şüphesiz ki mutfak dolapları ve mutfak tezgâhlarıdır.

Mutfak tasarımı yaparken en fazla dikkat edilmesi gereken detay ise, mutfak mobilyalarının şık olduğu kadar kullanışlı olarak da dizayn edilmesidir. Bir mutfakta kullanabileceğiniz mobilya, aksesuar, aydınlatma, halı, duvar ve tavan dekorasyonu için tercih edebileceğiniz çok sayıda seçenek vardır. 

Asortie Mobilya, sonsuz sayıda düşünülebilen mutfak dekorlarını sizin için tasarlar, üretir ve uygular. Size sadece tarzınızı yansıtan mutfak mobilyalarını seçmek kalır. İster klasik mutfak mobilyaları olsun, ister modern mutfak mobilyaları olsun aklınızdaki her modeli, mekânın ölçüsüne göre sadece size özel olarak tasarlamaktadır.

KLASİK MUTFAK MOBİLYALARI

Mutfaklarında ihtişamı ve zarafeti bir arada yaşamak isteyen kullanıcılar için tasarlanan klasik mutfak dolapları ve klasik mutfak tezgâhları tamamen doğal ahşaptan el işçiliği ile üretilir.

Asortie Mobilya, klasik mutfak modelleri arasından kendiniz için uygun olan model üzerinde birçok değişiklik yapabilir ve istediğini rengi tercih edebilirsiniz. 

Klasik mobilyanın zarif ve ince oyma motifleri ile mekâna değer katan lüks mutfak modelleri lake ve natürel cila renkleri ile boyanmaktadır. Klasik mutfak mobilyaları sizin istediğiniz ölçüde üretilir ve dolap içleri sizin istediğiniz şeklide en ergonomik halde tasarlanır. Böylece Asortie klasik mutfak tasarımları sizin için şık olduğu kadar kullanışlı hale gelir.

Klasik mutfak dolapları gibi klasik mutfak tezgâhları da göz alıcı tasarımları ile mutfağınıza değer katar. Asortie Lüks mutfak tasarımları, orijinal mermer veya orijinal granit tezgâhlar ile kombin edilir. Isıyı izole eden, dayanıklı ve yüzlerce farklı renk seçenekleri bulunabilen granit modelleri yanında isteyen kullanıcılar için sıvıya dayanıklı ahşap mutfak tezgâhları veya kuvars mutfak tezgâhları da tercih etmektedir.

Kullanılan dolaplarda ve tezgahlarda oymalı ve varaklı tasarımların tercih edilmesi klasik bir mutfağa sahip olmak için yeterli olmayabilir. Mutfaklarda klasik dekorasyon havası oluşturmak için önemli tamamlayıcı malzemelere ihtiyaç vardır. Bunların en önemlisi de klasik dolap kulplarıdır. Klasik kulp modelleri ile mutfak dolaplarındaki ihtişamı ve zarafeti daha ön plana çıkarabilirsiniz. Mutfak tasarımlarındaki en önemli tamamlayıcı diğer bir unsur ise klasik aydınlatma ürünleridir. Asortie klasik avize modelleri ile mutfak dekorasyonuna ışıltılı bir değer kazandırabilirsiniz.

Hayalinizdeki klasik ve lüks mutfak dekorasyonuna sahip olabilmek için www.asortie.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Editör: MURAT ÖZER