Eğitimde maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlayan Başarım Sensin Derneği, depremzede üniversiteli gençlerin eğitimine destek vermek için bir yemek daveti düzenlendi.  Bebek’teki Frontiere restoranda gerçekleştirilen yemeğe cemiyetin tanınmış birçok ismi katıldı.

Başarım Sensin Derneği, eğitimde maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

MERVE KELEŞ - ŞULE ARGÜDER - MECİT ALPATA

Yaşanan büyük deprem afeti sonrası eğitimde fırsat eşitsizliği yaşayan depremzede üniversite gençlerini de unutmayan Başarım Sensin Derneği, Bebek’teki Frontiere restoranda bir yemek düzenledi.

ÖZGE SANDER

Depremzede üniversiteli gençlerin eğitimine destek vermek amacıyla düzenlenen yemeğe cemiyetin ünlü isimleri katılım sağladı.

BELİZ BEKTAŞ

CEMİYETİN ÜNLÜ İSİMLERİ ÜNİVERSİTELİ DEPREMZEDE GENÇLERE YARDIM İÇİN BULUŞTU

BANU KALPAKÇIOĞLU

BUKET BAYRAKTAR

“OD URLA”nın katkılarıyla yapılan yemekte Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder, Yeşim Alemdar Manav, Özge Sander, Mine Aksu, Hülya Uyar, Mine Toprak Ekmekçi, Buket Bayraktar, Pınar Solu, Vuslat Dağlı, Sinem Sancaktar, Sevcan Polat gibi tanınmış isimler yer aldı. İzmir Urla’da tamamen organik ürünlerden hazırlanan özel yemek davetlilerden tam not aldı.

NASUH - MİNE MAHRUKİ

Yemekte bir konuşma yapan eski akut başkanı ve kurucusu Nasuh Mahruki, konukları ülkemizin gündemi olan deprem ile ilgili bilgilendirdi.

NASUH MAHRUKİ - ŞULE ARGÜDER - OSMAN SEZENER - MECİT ALPATA

Yemek sonunda Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder katkılarından dolayı Nasuh Mahruki ile OD URLA’nın şefi ve sahibi Osman Sezener’e teşekkür plaketlerini takdim etti.

FATMA ÖZMEN

Yemekte bağışçıların katkılarıyla toplanan tüm gelirle 110 depremzede üniversite öğrenicisinin tüm eğitim masrafları karşılandı.

GUNİZ İYİANLAR

HÜLYA AVCI

HÜLYA UYAR

MELİKE BOCAN ATÇEKEN

MERVE KELEŞ 

MİNE AKSU

MİNE EKMEKÇİ

ÖZGE SANDER - MİNE AKSU

PINAR SOLU

SEVCAN POLAT - HÜLYA UYAR - ŞULE ARGÜDER - İTİBAR TOSYALI

SİNEM SANCAKTAR

TULİN SANLI

VUSLAT DAĞLI - MİNE AKSU - MELİKE BOCAN ATÇEKEN

YEŞİM ALEMDAR MANAV

ŞULE ARGÜDER - ÖZGE SANDER

Editör: MURAT ÖZER