Ferhat Aydın İnvest Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Aydın, Bodrum’da seçim kampanyaları yapan adaylar tarafından ziyaret edildi.

Bodrum’a yapmış olduğu lüks konut yatırımları ile adından sık sık söz ettiren Ferhat Aydın, mart ayında yapılacak belediye seçimleri için Bodrum Belediyesi aday başkanları Ferhat Aydın İnvest Holding’i ziyaret edip Bodrum’a katmış olduğu lüks konut ve yeni projelerini gören başkan adayları Ferhat Aydın’ı tebrik edip seçim için oy desteği istediler. Tebrikleri kabul eden Ferhat bey, “Her şey Bodrum’un daha da güzelleşmesi ve Bodrum Turizmine katkı sağlamamız. Sizin gibi başkan adaylarını burada ağırlamak benim için onur verici bir durum. Seçimler de Bodrum’a yakışacak bir başkan ile iyi yönetilerek turizmin önünü açarak daha iyi yerlere getirilmesi bizim isteğimiz.” diye açıklamalarda bulundu. Karşılıklı sohbetlerinde ise “başkan adayının siyasete girmelisiniz size çok yakışır telkini üzerine teşekkürlerini sunun Ferhat Aydın bunu bana daha önce yakınlarım ve çeşitli partilerden dostlarımız da önerdi hatta daha ileri gidip teklifte ettiler ama işlerimizden dolayı sıcak bakmadım. İlerleyen zaman da olabilir belki ama şu an için öyle bir düşüncem yok açıkçası” yanıtını verdi.

Kurtulmuş: "Türkiye'yi güçlü kılacak mücadeleyi hep birlikte vereceğiz" Kurtulmuş: "Türkiye'yi güçlü kılacak mücadeleyi hep birlikte vereceğiz"

Haber: Cem Tayanç 

Editör: Admin Admin