İyiliği odağına alan projeler geliştiren Boyner, bu bayramda da projelerine devam ediyor. Boyner’in hem mağazaları hem de boyner.com.tr üzerinden herkesin dahil olabileceği iyilik projeleri arasında ‘Askıda İyilik’ ve ‘Çok Kullanımlı Çanta’ uygulaması öne çıkıyor.

‘Askıda İyilik’ paketleri, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla deprem bölgesine ulaşıyor. Alt ve üst giyimden oluşan 125 lira değerindeki paketler için Boyner de aynı miktarda katkıda bulunuyor. Hazırlanan iyilik paketleri mağazalardan ya da boyner.com.tr’den yapılan alışverişlere eklenebiliyor.

ÇOK KULLANIMLI ÇANTALAR ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE KATKI SAĞLIYOR

Boyner, plastik kullanımının azaltılmasını teşvik etmek amacıyla geçtiğimiz sene mağazalarında başlattığı çok kullanımlı çanta uygulamasına devam ediyor. Çok kullanımlı çantalardan elde ettiği gelirle TEGV iş birliğinde depremden etkilenen çocukların eğitimine katkıda bulunuyor.  

BOYNER, 23 NİSAN’DA DEPREM BÖLGESİNDE

Boyner aynı zamanda deprem bölgesinde yer alan Mor Yerleşkeler’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini hayata geçirecek. Kahramanmaraş ve Adıyaman'daki ‘Mor Yerleşke’lerin bulunduğu çadır kentlerde yaşayan çocuklara yönelik, alanında uzman mentörler eşliğinde 23 ve 24 Nisan tarihinde çocuk atölyeleri düzenlenecek.

Editör: MURAT ÖZER