Göz alıcı yılbaşı vitrinleri, yaratıcı kampanyaları ile her sene şehri yeni yıl coşkusuyla kuşatan Beymen, 7 Aralık, Perşembe günü Beymen Zorlu Center’da gerçekleştirdiği  yılbaşı daveti ile yeni yıl kutlamalarını başlattı.

BUSE TERİM 

BEYMEN’DEN YILBAŞINA ÖZEL DAVET

Yaşama oyunsever gözlerle bakarak hayatın bizler için sakladığı hazineleri keşfettiğimiz bir yılı dileyen Beymen’in yılbaşı konsepti “Let’s Play!”den ilhamla gerçekleştirilen davete  Buse Terim, Büşra Yurtgül, Gizem Kocaçınar, Cansu Akın, Mina Saygı, Sude Ademoğulları, Tulu Erden ve Tolunay Uğurlukaya’nın da aralarında yer aldığı isimler katıldı.

ZEYNEP ERBAY 

Beymen Zorlu Center’ın eğlenceli “Let’s Play!” dünyasını yansıtan yılbaşı vitrinini ve mağazanın geneline yayılan enstalasyonlarını inceleyen davetliler, özel ikramlar ve müzik eşliğinde sürpriz pop-up’ları keşfederek Beymen mağazalarında yılbaşı döneminde de devam edecek kaligrafi hizmeti ile hediyelerini kişiselleştirme imkanı buldular.

BÜŞRA YURTGÜL 

2024’e coşkulu bir başlangıç yapan Beymen, İstanbul’da Zorlu Center, İstinyePark, Suadiye, Nişantaşı ve Galataport, İzmir’de İstinyePark, Ankara’da Panora ve Armada mağazalarında 16-17 Aralık ve 23-24 Aralık tarihlerinde gerçekleştireceği hediye kişiselleştirme alanlarından lezzetli ikramlara, workshop ve özel pop-up’lardan eğlenceli sürpriz performanslara uzanan benzersiz deneyimlerle yeni yıl heyecanına ortak olmaya devam edecek.

DENİZ YILMAZ - SELİN KIR - ASLI ERGUN - ZEYNEP ONGUN - CEREN EKİCİ 

GİZEM KOCAÇINAR 

LALE ONUK - MİNA SAYGI 

SUDE ADEMOĞULLARI 

YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı! YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı!

TOLUNAY UĞURLUKAYA 

TULU ERDEN 

Editör: MURAT ÖZER