Hayallerin ötesine geçecek eserlerden biri olmaya hazırlanan Benesta Acıbadem’de düzenlenen davete Esta Construction Türkiye Genel Müdürü Roksana Diker’in yanı sıra iş, cemiyet ve sanat dünyasından Serap Sarı, Beste Yurttaş, Nora-Talia Kalpakçıoğlu, Burcu Şendir, Yelda Güral, Begüm Özer, Şebnem Çapa, Rima Kolbaşı, İpek Develi, Aslı Cüreklibatır gibi isimler katıldı.

Ulaşım kolaylığı ve güvenli mahalle ortamıyla şehrin en yeni cazibe merkezi Acıbadem de yaşam bulacak Benesta Acıbadem’de Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

PINAR TÜRKER UYGUN

Türkiye’nin global anlamda güçlü ve etkili müteahhitlik şirketi Esta Construction tarafından hayata geçirilecek olan  Benesta Acıbadem projesinde, Türkiye’nin önde gelen seyyahlarından Özlem Avcıoğlu  davetiyle, özel bir buluşma gerçekleştirildi.

ÖZLEM AVCIOĞLU - ROKSANA DİKER - ARZU DEMİRER

Şehrin merkezi lokasyonu Acıbadem’de inşaasına başlanan Benesta Acıbadem projesinde verilen “Şehirden Kaçmayın, İstanbul’u Acıbadem’den Dinleyin” konulu özel davette,  Özlem Avcıoğlu semtin ve bölgenin daha önce duyulmamış dikkat çekici hikayeleri ile şehirde yaşamı kolaylaştırıcı ipuçlarını paylaştı.

BESTE YURTTAŞ

Hayallerin ötesine geçecek eserlerden biri olmaya hazırlanan Benesta Acıbadem’de düzenlenen davete Esta Construction Türkiye Genel Müdürü Roksana Diker’in yanı sıra iş, cemiyet ve sanat dünyasından Beste Yurttaş, Nora-Talia Kalpakçıoğlu, Burcu Şendir,  Yelda Güral, Şebnem Çapa, Rima Kolbaşı, İpek Develi, Aslı Cüreklibatır, Sibel Kerimoğlu, Serap Sarı, Hande Can, Begüm Özer, Pınar Türker Uygun, Volkan Karataş ve Arzu Kunt katıldı.

BEGÜM ÖZER

Şehrin içinde, en merkezi lokasyonlardan birinde Avrupa ve Anadolu Yakası’nın gözde noktalarına eşit mesafede, 200 dönüm büyüklüğündeki Gata ormanının yanı başında bulunan ve içerisinde 15 dönüm iki futbol sahası ölçüsünde BenLeo Park bulunan Benesta Acıbadem projesi, İstanbul’un merkezinde yeşil bir vaha olma özelliğini taşıyor.

SERAP SARI

Dünya çapında mühendislik ve yüksek teknoloji uzmanlığıyla tanınan Esta güvencesiyle inşa edilecek olan Benesta Acıbadem   ulaşım kolaylığı ile dikkat çekti. 

BURCU ŞENDİR

Tüm ayrıntıları en ince detayına kadar düşünülmüş, çok fonksiyonlu, modern ve güvenli yapılardan oluşacak Benesta Acıbadem’in,  konutta son trendleri yansıtan örnek evi de konuklar tarafından beğeniyle gezildi.

İPEK DEVELİ

Editör: MURAT ÖZER