Boyner’in özel markalarından Fabrika, Didem Soydan’ın stilinden ilham alan çarpıcı bir koleksiyon hazırladı. Didem Soydan’ın ev sahipliğinde, Boop Kuruçeşme’de gerçekleşen özel gecede konuklar, iddialı parçalardan oluşan Didem Soydan X Fabrika koleksiyonunu ilk kez keşfetti.

EREN ÇAMURDAN - DİDEM SOYDAN - ÜMİT BOYNER

Fırat Çelik, Meltem Akçöl, Oğulcan Engin, Umut Eker, Utku Ateş, Yasemin Şefik ve Yasemin Yürük gibi moda ve sanat dünyasından tanınmış isimlerinin katıldığı lansman gecesinde tanıtılan koleksiyon davetliler tarafından büyük beğeni topladı. 

RANA SOYDAN - ZELİHA SOYDAN - DİDEM SOYDAN

Moda dünyasının önde gelen isimleri ile özel koleksiyonlara imza atan Boyner, son olarak Fabrika markası için Didem Soydan’ın stilinden ilham aldığı yepyeni bir koleksiyon hazırladı.

DİDEM SOYDAN

Boyner, dünyaca ünlü moda markalarının en özel parçalarına ev sahipliği yaparken, Didem Soydan ile hayata geçirdiği Fabrika koleksiyonu ile güncel stil kodlarını merkezine alıyor. 

UMUT EKER - DİDEM SOYDAN

Günün her saati giyilebilen, doğallığa vurgu yapan aynı zamanda rahat parçaların öne çıktığı Didem Soydan X Fabrika koleksiyonunun tanıtımı moda ve sanat dünyasından davetlilerin katıldığı özel bir etkinlikle gerçekleştirildi. 

YASEMİN YÜRÜK

Fırat Çelik, Meltem Akçöl, Oğulcan Engin, Umut Eker, Utku Ateş, Yasemin Şefik ve Yasemin Yürük gibi moda ve sanat dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı renkli gecede koleksiyonla ilgili anlatımlar yapıldı. 

KONFORLU PARÇALAR İLE ÇOK YÖNLÜ BİR STİL...

Koleksiyonun renk paletinde toprak tonları dikkat çekerken, midi boy elbiseler, crop bluzlar, oversize gömlekler, jeanler ve keten takımlar konforuna düşkün ve iddialı olmayı sevenler için öne çıkıyor. Günlük stilin yanı sıra plajda da doğal ve göz alıcı bir görünüm sunan koleksiyon ile moda severleri cezbedici bir yaz stili karşılıyor.

TUĞÇE MEÇOĞLU - UMUT EKER - DİDEM SOYDAN

Boyner, Didem Soydan X Fabrika koleksiyonunu keşfetmek ve sıra dışı bir stil yolculuğuna çıkmak isteyen herkesi Boyner mağazalarına, boyner.com.tr’ye, Boyner uygulaması ve Boyner Now’a bekliyor.

Editör: MURAT ÖZER