Ünlü komedyen Doğu Demirkol’un kendi hayat hikayesinden uyarlanan ‘Doğu’ dizisi ikinci sezonuyla sevenleri karşısına çıktı. Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’de yayınlanan dizi Doğu’nun baskılara rağmen komedyen olma hayalini gerçekleştirmeye çalışmasını konu alıyor. 

İLAY ALPGİRAY - EVLİYA AYKAN - EGE KÖKENLİ - DOĞU DEMİRKOL - BANU FOTOCAN - MURAT ÖZSOY 

DENİZ ŞAŞMAZ OFLAZ 

‘DOĞU’ EKİBİ YENİ SEZONU KUTLAMAK İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Dizi ekibi ikinci sezonu kutlamak için geçtiğimiz akşam Uniq BKM Mutfak’ta bir araya geldi.

DOĞU DEMİRKOL

Şahin Irmak, Hamza Yazıcı, Yasemin Şefik, Ayşe Kırca, Hayrettin, Nagihan Karadere, Doğan Akdoğan, Burak Tamdoğan, Cemile Canyurt, Selin Genç gecede ekibi yalnız bırakmayan ünlüler arasındaydı.

AYŞE KIRCA

Doğu Demirkol, Evliya Aykan, Ege Kökenli, Banu Fatocan, İlay Alpgiray ve Murat Özsoy basının sorularını yanıtladı. İkinci sezon için güzel tepkiler aldığını belirten Doğu Demirkol ‘Herkesin ilgisi çok güzel, rakamsal olarak da ikinci sezona yoğun bir ilgi artışı var. Dizi komedyen olmak isteyen bir gencin hikayesini anlatıyor. Benim biraz enteresan bir hayatım var. Çevremdeki insanlar zaten bana bir senaryo yazmam için gerekli malzemeyi verdi ben de bunları insanlarla paylaşmaya çalışıyorum’ dedi.

BİRSEL KILINÇCI - EDA NUR HANCI

Yapımını BKM Mutfak’ın yapımcılığını Koray Köse ile Ferhat Bilgin’in üstlendiği ‘Doğu’nun yönetmenliğini İlay Alpgiray üstlenirken senaryosunu Doğu Demirkol ve Murat Özsoy kaleme alıyor.

BURAK TAMDOĞAN

Doğu, ikinci sezonuyla BluTV’de yayında.

DOĞAN AKDOĞAN 

DOĞU DEMİRKOL - AYŞE KIRCA 

DOĞU DEMİRKOL - DENİZ ŞAŞMAZ OFLAZ 

EVLİYA AYKAN

HAMZA YAZICI

HAYRETTİN

NAGİHAN KARADERE

SELİN GENÇ

ŞAHİN IRMAK

YASEMİN ŞEFİK 

ALİCİA KAPUDAĞ - MURAT ÖZSOY 

Editör: MURAT ÖZER