ABD’de başkanlık seçimleri için bağımsız aday olacağını duyuran Robert ‘BobbyKennedy Jr’ın dört kardeşi, Kennedy’nin adaylığını desteklemediklerini ve ülke için tehlikeli olacağını açıkladı.

ADAY KENNEDY

ABD Eski Başkanı John Kennedy’nin kendi gibi suikaste kurban giden kardeşi Robert ‘Bobby’ Kennedy’nin 11 çocuğundan biri olan Robert ‘Bobby’ Kennedy Jr, 2024 ABD Başkanlık Seçimleri’nde önce Demokrat Parti’den adaylığını açıklamış ancak dün seçimlere bağımsız aday olarak katılacağını duyurmuştu.

BABA KENNEDY

Bobby Kennedy Jr’ın dört kardeşi olan Rory, Kerry, Joseph ve Kathleen Kennedy bu karar hakkında açıklama yaparak Biden'a karşı yarışmanın ülke için tehlike yaratacağını vurgulayıp şu ifadelere yer verdi;  

Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması davası: "Polat çifti hakim karşısına çıktı" Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması davası: "Polat çifti hakim karşısına çıktı"



“Bobby babamızla aynı ismi paylaşıyor olabilir, ancak aynı değerleri, vizyonu ya da yargıları paylaşmıyor. Bugünkü açıklama bizim için derin bir üzüntü kaynağıdır. Adaylığını kınıyor ve ülkemiz için tehlikeli olduğuna inanıyoruz.”

Editör: MURAT ÖZER