Kuruçeşme’de Boğazın incisi Ena Bosphorus, yeme-içme ve eğlence hayatına özel mekânlar kazandıran Ergun Yıldız’ın sihirli dokunuşlarıyla sezonamerhabadedi.

Öncü atılımları ile sektörde fark yaratan genç insanı Burak Beştaş’ın sahibi olduğu mekânın işletmeciliğini ise Yiğit Demirbaş üstleniyor. 

ENA BOSPHORUS SÜRPRİZLERİYLE SEZONU AÇTI

İstanbul'un güzelliğini sonsuz ve benzersiz bir şekilde sergileyen mekânda misafirler şef Serdal Koç ve ekibinin hazırladığı muhteşem lezzetleri şık bir ambiyansta deneyimleme fırsatı yakalıyor.  Akdeniz mutfağının seçkin örnekleri ile zenginleştirilen mönü adeta göz kamaştırıyor.

Başlangıçlarda ve ara sıcaklarda yer alan Trüflü Girit Ezme, Taze Otlu Selanik Ezme, Avokadolu Karides,  Etli Pazı Sarma, Tütsülenmiş 4 Peynirli Börek  misafirlerden tam not alıyor. Izgara kaya levreği ise şefin yorumuyla birleşince eşsiz bir lezzet şöleni kaçınılmaz hale geliyor.

NOSTALJİK ESİNTİLER

Kapılarını pazartesi hariç her akşam saat 18.00'da açan Ena Bosphorus, benzersiz manzarası, eşsiz lezzetleri ve DJ Burak Acar’ın nostaljik ritimleri ile birden fazla duyuya hitap ediyor. 80’li ve 90'lı yılların hit olmuş yerli ve yabancı parçalarıyla misafirlerini müzikal bir yolculuğa çıkaracak olan Acar, unutulmaz akşamlara playlist'i ile imzasını atıyor.

Editör: MURAT ÖZER