Kutlamaların vazgeçilmezi ile ALEM Dergisi, tarihi Fransız Sarayı’nda unutulmaz bir geceye imza attı.

ZEYNEP ÜSTÜNEL 

Fransa İstanbul Başkonsolosu Olivier Gauvin, Fransa Büyükelçisi Herve Magro ve Moet Hennessy Türkiye Ülke Müdürü Vincent Borjon-Prive ve ALEM Dergisi ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada seçkin isimler bir araya geldi.

ÖMER BALLI - BEGÜM GAZİOĞLU BALLI

Aralarında Ebru Döşekçi, Seçkin Pirim, Aslıhan Koruyan Sabancı, Atilla Koruyan, Serpil–Serdar Kitapçı, Pınar Hotiç, Begüm Karamahmutoğlu, Günnur Özsoy, Hande Şekerciler, Arda Yalkın, Sinan Logie, İlker Topdemir gibi isimlerin olduğu konuklar,

EBRU KOHEN 

Fransız Sarayı’nda ilk olarak giriş alanında buluştular. Yılbaşı ruhuna yakışır gold detayların yer aldığı dekorasyonda misafirler, birlikte olmanın mutluluğunu paylaştılar. Akşam saatlerinde başlayan davette misafirler giriş alanındaki sohbetin ardından yemek salonunda bir araya geldiler. Fransa Büyükelçisi Herve Magro açılış konuşmasını yaparak, olağanüstü gecenin organizasyonu için kapılarını açan Fransız Sarayı’na hoş geldiniz diyerek herkese keyifli akşamlar diledi.

Gecede Fransız şeflerle çalışan Şef Osman Sezener’in hazırladığı deniz mahsullerinin ağırlıkta olduğu menü konuklara sunuldu.

Davetin sürprizlerinden biri ise, dünyanın en ünlü sihirbazlarından Stefan Leyshon’dı. Leyshon, gecede konuklar için unutulmaz bir gösteri sunarak alkış topladı. Konukların da dahil olduğu gösterisiyle Stefan Leyshon geceye renk kattı.

Yemeğin ardından davetliler gecenin ilerleyen saatlerinde DJ müziği eşliğinde dans ettiler.

Davet, dans ve müzik eşliğinde sona ererken, konuklar eğlenceli bir gecede yer almanın mutluluğuyla Fransız Sarayı’ndan ayrıldılar.

Editör: MURAT ÖZER