İyi ki Vakfı kurucusu Füsun Kuran ve eşi KRN Mimarlık kurucusu Sinan Kuran evliliklerinin 15’ i resmi 20. yılın da nikah tazeledi...

SİNAN - FÜSUN KURAN 

KAYRA - SİNAN - FÜSUN - TALYA KURAN 

İyi ki Vakfı kurucusu Füsun Kuran ve eşi KRN Mimarlık kurucusu Sinan Kuran evliliklerinin 15’ i resmi 20.yılında; kızları Talya ve Kayra Kuran şahitliğinde nikah tazelediler ve birbirlerine bir ömür için tekrar evet dediler.

SİNAN - KAYRA - FÜSUN - TALYA KURAN 

Çeşme Fly_inn beach te gerçekleşen muhteşem gecede Kuran ailesini; Ahu Süleyman Orakçıoğlu, Siren Ertan Kayalar, Demet Tuna Ozaner, Zehra Barış Öney, Gülay Kamaz, Şennur Jan Gönül, Özlem Murat Güsar, Sinem Güven, Mehmet Sinan Kuran, Ilgın Barış Dalan, Jaklin Şerif Güner, Tülay Mutlu Dölen Melis Kaya, Sinem Erhan Özusta, Arzu Can Demirer, Gülden Yılmaz Yılmaz gibi yakın dostları yalnız bırakmadı.

AHU - SÜLEYMAN ORAKÇIOĞLU

Elif Kart production tarafından organize edilen gecede, mutlu birlikteliklerinin 20. Yılını kutlayan Kuran çifti ve yakın dostları, Yol Project ‘in olağanüstü  performansı ve  Imperial College Makine Mühendisliği bölümüden bu yıl mezun olan DJ Doruk Dölen’in muhteşem müzikleri ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans etti.

SİNAN KURAN - TÜLAY DÖLEN - FÜSUN KURAN - DORUK DÖLEN 

TÜLAY DÖLEN - ARZU DEMİRER - FÜSUN KURAN - GÜLDEN YILMAZ

BERRİN AK - FÜSUN KURAN 

YILMAZ YILMAZ - GÜLDEN YILMAZ - JAKLİN GÜNER - SİNAN KURAN - FÜSUN KURAN - ÖZLEM GÜSAR - MURAT GÜSAR - BARIŞ ÖNEY 

YILMAZ YILMAZ - TÜLAY DÖLEN - FÜSUN KURAN - SİNAN KURAN - GÜLDEN YILMAZ

ŞENNUR GÖNÜL - ZEHRA ÖNEY - SİNAN KURAN - AHU ORAKÇIOĞLU - SİREN ERTAN KAYALAR - GÜLAY KAMAS - SİNEM GÜVEN - ÖZLEM GÜSAR 

Gülnur Kamaşak'tan Büyük Kulüp'te iftar daveti Gülnur Kamaşak'tan Büyük Kulüp'te iftar daveti

KAYRA - SİNAN - FÜSUN - TALYA KURAN 

DJ DORUK DÖLEN - SİNAN KURAN - FÜSUN KURAN - TÜLAY DÖLEN 

Editör: MURAT ÖZER