Dünyanın en prestijli iki gastronomi rehberinden biri olan Gault & Millau’nun Türkiye lansmanı , sanat, cemiyet ve gastronomi dünyasından birçok ismin katılımıyla gerçekleşti.

HEDİYE GÜRAL GÜR - GÖKMEN SÖZEN - SADETTİN CESUR

Sözen Organizasyon CEO’su Gökmen Sözen ve Gault & Millau CEO’su Patrick Hayoun ev sahipliğindeki davete Hediye Güral Gür, Sahrap Soysal, Nuri Develi, Murat Öztiryaki-Tahsin Öztiryaki, Gonca Karakaş, Moshe Aelyon, Rudolf Van Nunen, Sadettin Cesur, Tolga Atalay ve Aycan Akdağ gibi isimler katıldı. 

GÖKMEN SÖZEN - SAHRAP SOYSAL

Yakın dostlarının yanı sıra ünlü şeflerle bir araya gelen Gökmen Sözen ve Patrick Hayoun, konuklarıyla yakından ilgilendi. 

GÖKMEN SÖZEN - NURİ DEVELİ

İlk kez 1969 yılında Paris'te iki gazeteci ve yemek eleştirmeni Henri Gault ve Christian Millau tarafından yayımlanan Gault & Millau, Sözen Organizasyon iş birliği ile Türkiye'ye adım attı.

MURAT ÖZTİRYAKİ - GÖKMEN SÖZEN - TAHSİN ÖZTİRYAKİ

17. ülke olarak Türkiye’yi bünyesine katan Gault & Millau, gastronomi alanında en çok bilinen ve takdir edilen iki rehberden biri sayılıyor.

MOSHE AELYON - GÖKMEN SÖZEN

Güçlü gastronomi ağı sayesinde kendisine saygın bir yer kazanan Gault & Millau Rehberi, 2023 yılı içinde Türkiye'deki saha çalışmalarına başlayacak ve 2024 yılında yayımlanacak! 

RUDOLF VAN NUNEN - GÖKMEN SÖZEN

TOLGA ATALAY - GÖKMEN SÖZEN

AYCAN AKDAĞ - GÖKMEN SÖZEN

Editör: MURAT ÖZER