GUESS'in yeni Saten Aksesuar koleksiyonu, farklı tarzlar oluşturabilmek için birbiriyle kolayca kombinlenebilen parçalarla özel olarak tasarlandı.

Yaşam dolu bir renk paletine sahip çok yönlü çanta ve ayakkabılardan oluşan cezbedici yelpazesiyle, 2023 İlkbahar/Yaz sezonuna damgasını vuracak.

GUESS İLKBAHAR - YAZ SATEN AKSESUAR KOLEKSİYONU!

Babetten topukluya, pratik sırt çantalarından mini tutma saplı tasarımlara kadar koleksiyona renk oyunları hakim.

Dikkatler ilk olarak Kadisha ve Gadella sandaletlere çekiliyor.

Topukları ve burunları kapalı, zarif, bilekten saten taşlı askılı bu topuklu sandaletler fuşya, yeşil ve leylak, klasik siyah ve beyaz renklerde sunuluyor ve denim pantolon, gömlek elbise veya sofistike gece elbisesi gibi hemen her kıyafete zamansız bir incelik katıyor.

Ardından turuncu, leylak, pembe ve yeşil renklerinin yanı sıra siyah, kum ve beyaz gibi eskiye sadık renklerde sunulan dantelli ve zarif topuğuyla Rinah terlik, havuz başı aperatiflerini ve deniz kenarında açık havada yenen öğle yemeklerini hatırlatıyor.

Son olarak, Rinah'nın stilini ve renklerini yansıtan, ancak hem resmi hem de gündelik görünümler için mükemmel olan saten yüzü, ince bilek kayışı ve şekillendirilmiş topuk kısmı ile çok çekici bir görünüm sunan Hyson geliyor.

Koleksiyonun renkli ve eğlenceli ruhu, GUESS'in gündüz ve gece çantalarına da yansıyor.

Bunlar arasında, Velina saten hobo ve sırt çantası ya da zarif sapı ve çıkarılabilir omuz askılı çok yönlü mini çanta yer alıyor.

Çanta, bu ekstra şık özel dokunuş için saten süslemeler, altın rengi markalama ve malzemelerle tamamlanıyor.

Son olarak, koleksiyonun yıldızı ise özel saten kapitone vurguları ve isteğe bağlı omuz zinciri ile mini hobo çanta olarak karşımıza çıkıyor.

Ek olarak, bu stil, mercan, turkuaz ve kivi tonlarını içeren zengin renk seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Editör: MURAT ÖZER