Prime Haberleri

Prime haberleri ve güncel Prime gelişmeleri, Prime ile ilgili tüm video, Prime fotoğrafları ve Prime haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİNEMA

Prime Video, merakla beklenen yeni Türk Original filmi Bihter'in fragmanını yayınladı...

GÜNCEL

Suriye, dün işgal altındaki Gazze’de meydana gelen Baptist Hastanesi saldırısında ölenler için 3 günlük yas ilan ettiğini duyurdu.

DİZİ

Prime Video, HBO’nun öne çıkan ve çok izlenen yapımlarını izleyici ile buluşturuyor. 

GENEL

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu marjında Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi. 

DİZİ

Prime Video, yerli Amazon Original içeriklerine olan yatırımlarına devam ediyor ve ilk yerli Amazon Original dizisi Düğüm, 2024 yılında Prime...

DİZİ

The Boys evreninden doğan Gen V dizisinin ilk üç bölümü, 29 Eylül’de yalnızca Prime Video’da gösterime girecek...

DİZİ

Robert Jordan’ın çok satan roman serisinden uyarlanan popüler fantastik dizinin ikinci sezonu 1 Eylül’de Prime Video’da yayınlanmaya başlayacak.

GENEL

Finlandiya Başbakanı Petteri Orpo, Estonya Başbakanı Kaja Kallas’ın davetlisi olarak 5 Temmuz’da Estonya’nın başkenti Tallin’i ziyaret edecek.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile telefonda görüştü. 

GENEL

AB Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Yunanistan'da dünkü genel seçimlerden zaferle çıkan ve...

GENEL

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklama yaptı.