Alıcı Haberleri

alıcı haberleri ve güncel alıcı gelişmeleri, alıcı ile ilgili tüm video, alıcı fotoğrafları ve alıcı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Eski Fransa İmparatoru Napolyon Bonapart’a ait siyah bicorn şapka, Paris’te düzenlenen açık artırmada 1.9 milyon euroya alıcı buldu.

MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini, lüksün bu topraklardaki 500 yıllık geçmişine ışık tutan ve günümüze taşıyan küresel bir projeyle kutluyor.  

CEMİYET

TEMA-K hanımları, tarihi zenginliği, göz alıcı mimarisi, çevresindeki doğal zenginlikleri ve doyurucu mutfağıyla büyüleyici bir ülke olan Kardeş Ülke Azerbaycan'a...

MAGAZİN

M.A.C Cosmetics Türkiye #GösterRenklerini lansmanı Esma Sultan Yalısı’nda göz alıcı bir partiyle gerçekleştirildi!...

EKONOMİ

Haftanın son iş gününde dalgalı geçen bir haftanın ardından Bitcoin, 27.550$, Ethereum ise 1.630$ seviyesinde fiyatlanıyor.

CEMİYET

İş, sanat ve cemiyet dünyasının  ünlüleri dünyanın en çok tercih edilen elektrikli araç markası BYD’nin özel davetinde bir araya geldi…

MODA

Begüm Khan, Fransız parfüm ve kozmetik markası Guerlain’ın Paris’te 1914 yılında kurulan efsanevi mağazasında, Begüm Khan Pop Up butiğini açtı.

MODA

FENDI, İlkbahar-Yaz 2024 defilesini Milano moda haftası kapsamında gerçekleştirdi...

MODA

Victoria’s Secret, New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour’23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.

MODA

Yeni M• A• C Studio Radiance Serum-PoweredTM Fondöten’i önceki gün kırmızı (RED) konseptiyle yenilenen İstinyePark mağazasında, Sibil Çetinkaya eşliğinde tanıttı.

MODA

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz günlerde, Villa Maçakızı Bodrum’da  düzenlenen özel bir parti ile kutladı.   

MAGAZİN

Ege Özyeğin Usta, Paris Moda Haftası'nda dünyaca ünlü tasarımcıların göz alıcı defilesi ve şovlarını ünlü isimlerle birlikte izledi.