Alışveriş Haberleri

alışveriş haberleri ve güncel alışveriş gelişmeleri, alışveriş ile ilgili tüm video, alışveriş fotoğrafları ve alışveriş haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Alışveriş uygulaması Hopi hem kullanıcılarına hem de iş ortaklarına sunduğu hizmet ve teknolojiye, ödeme çözümlerini de ekleyerek yenilendiği duyurdu.

MODA

Fiziksel alışveriş deneyimini bir tıkla kullanıcıların bulunduğu lokasyona 90 dakika içinde taşıyan Boyner Now’ın yeni durağı Çeşme oldu.

CEMİYET

Mandarin Oriental, Bodrum, Paradise of Luxury Shopping teması ile eşsiz alışveriş deneyimini öne çıkaran bir davet düzenledi.

MODA

Boyner, yazın en sıcak günlerini keyifli hale getirecek bir davette moda ve sosyal medya dünyasının stil sahibi isimlerini bir araya...

MODA

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz sezonu ürünlerinde %50’ye varan indirim sunan Beymen Club İndirimi, 7 Temmuz 2023, Cuma günü ...

MAGAZİN

Mandarin Oriental, Bodrum, Paradise of Luxury Shopping teması ile eşsiz alışveriş deneyimini öne çıkaran bir davet düzenledi.

GÜNCEL

Geçen hafta Ukrayna’nın Kramatorsk kentinde bir restoran ve alışveriş merkezini hedef alan Rus saldırısında ağır yaralanan Ukraynalı yazar Victoria Amelina’nın,...

MAGAZİN

Ünlü oyuncu Beren Saat geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldiği Kanyon'da objektiflerimize yansıdı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Efe Sinem Özal çifti geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldikleri Kanyon'da objektiflerimize yansıdı.

MAGAZİN

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy önceki gün öğle yemeği için geldiği Kanyon'da objektiflerimize yansıyan tanıdık simalar arasındaydı.