Buluştu Haberleri

buluştu haberleri ve güncel buluştu gelişmeleri, buluştu ile ilgili tüm video, buluştu fotoğrafları ve buluştu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

adL Night Zoom x Mert Aslan, Sonbahar/Kış 2024 “Zamansız İhtişam” koleksiyonunu, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen özel bir defile ile tanıttı.

MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini lüksün bu topraklardaki 500 yıllık yolculuğuna ışık tutan küresel bir projeyle kutluyor.

MAGAZİN

Hepsiburada'nın marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ, Efsane Kasım'ı başlatan gong'u çaldı...

MAGAZİN

Müziğin usta yorumcularından Emel Müftüoğlu geçtiğimiz gün yakın dostları ile öğle yemeği için geldiği Kanyon'da objektiflerimize yansıdı.

CEMİYET

İş, sanat ve cemiyet dünyasının  ünlüleri dünyanın en çok tercih edilen elektrikli araç markası BYD’nin özel davetinde bir araya geldi…

MAGAZİN

Jo Malone London ve Mamut Limited eserleri markanın en yeni kokusu English Pear and Sweat Pea eşliğinde sanatseverlerle buluştu.

MAGAZİN

İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simaları Bebek Otel’de bir araya geldi.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde muhteşem bir akşam yaşattı.

MÜZİK

Grammy Ödüllü Buika, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortaklığıyla 25 ve 26 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesinde sevenleriyle buluştu.

CEMİYET

HAKKASAN, Türkiye’deki ikinci restoranını, Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’ da sanat, iş ve cemiyet hayatından önemli ve elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen...

CEMİYET

Parıltı Derneği Eş Başkanı Neşe Gönül ve iş insanı eşi Erol Gönül, Side’de bulunan aile oteli MiraMare Hotels’da tatil yapıyor.

MÜZİK

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluştu.