Eğitim Haberleri

eğitim haberleri ve güncel eğitim gelişmeleri, eğitim ile ilgili tüm video, eğitim fotoğrafları ve eğitim haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Sanat tarihçi ve küratör Fırat Arapoğlu, “Sanat Yapıtlarının Çözümlenmesi” başlıklı söyleşi kapsamında 27 Şubat Salı günü İstanbul Modern’de gençlerle buluşuyor.

EĞİTİM

YÖK Başkanı Erol Özvar ile Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulmasına ilişkin anlaşma imzaladı.

İş Dünyası

CEESS Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, 2024 yılında gayrimenkul sektöründeki yenilik ve gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

GENEL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, resmi temaslarını sürdürdüğü Bakü’de Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev ile bir araya geldi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi  ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, GUHEM'de Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile video konferans aracılığıyla görüşme yaptı.

SİYASET

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cemal Reşit Rey Konser salonunda gerçekleştirilen Enstitü İstanbul İSMEK Eğitim Zirvesi açılış törenine...

SANAT

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, aileler için eğitim workshop’u serilerine başladı. 

EĞİTİM

Yunus Emre Enstitüsü (YEE) ile dünyada ilk Türkoloji bölümünün kurulduğu Eötvös Lorand Üniversitesi (ELTE) arasında Türkoloji alanında iş birliği protokolü...

EĞİTİM

Gülben Ergen KKTC’de düzenlenen “İş’te Kadınlar 3. Zirvesi”ne katıldı. “Çocuklar Gülsün Diye” derneğiyle yaptığı çalışmalardan ötürü bir plaketle onurlandırılan Ergen...

GÜNCEL

ABD Hava Kuvvetleri, F-16 savaş uçağının eğitim uçuşu sırasında Güney Kore’de düştüğünü, pilotun fırlatma koltuğuyla atlayarak kurtulduğunu duyurdu.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı resmi eğitim kurumlarında kadrolu öğretmen olarak görev yapanların alan değişikliği işlemleri için duyuru yayımlandı.

EĞİTİM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin eğitim harcama istatistiklerini açıkladı...