Göz Haberleri

göz haberleri ve güncel göz gelişmeleri, göz ile ilgili tüm video, göz fotoğrafları ve göz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Magnum’un yeni lezzetleri Magnum Chill ve Magnum Euphoria’nın kutlandığı partiye Magnum Türkiye onur konuğu olarak katılan Pınar Deniz, göz kamaştırdı.

MAGAZİN

Bu yıl 77.si düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Magnum Türkiye’nin onur konuğu olarak Pınar Deniz katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kapsamında ATO Congresium'da düzenlenen 'Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda konuştu.

MODA

Türkiye'nin önde gelen moda markalarından IPEKYOL, ELIE SAAB ile heyecan verici bir iş birliği gerçekleştirdi...

MODA

Pinko Turkey’in Zorlu mağazasında gerçekleştirilen "Welcoming Summer" etkinliğinde, Pinko Turkey yeni koleksiyonunu tanıttı.

MODA

Moda dünyasının en güncel trendlerini koleksiyonlarına yansıtan Derimod’un kampanya yüzü Melis Sezen ile çektiği yeni reklam filmi yayına girdi.

MODA

Trendyolmilla, “Kendini Yansıt” mottosuyla farklı tarz ve beklentilere uygun, erişilebilir fiyatlı koleksiyonlarını kullanıcılarla buluşturduğu yeni uygulamasını, ünlü sanatçı Hadise ile...

OTOMOBİL

Premium otomobil üreticisi Lexus, tamamen yeni modeli LBX’in Türkiye’de satışa sunulmasını “Extraordinary Party” ile kutladı.

OTOMOBİL

Maserati, yeni elektrifikasyon çağına öncülük eden GranCabrio Folgore’nin Dünya lansmanını gerçekleştirdi...

MODA

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı ve söz yazarı Karol G ödül aldığı 66. Grammy Ödülleri'nde, görünümünü Messika Paris mücevherleri ile adeta...

MODA

Jennifer Lopez, Instagram'daki bir gönderide Messika Midnight Sun yüksek mücevher koleksiyonundan Fiery kolyesini takarken adeta göz kamaştırdı.