Günü Haberleri

günü haberleri ve güncel günü gelişmeleri, günü ile ilgili tüm video, günü fotoğrafları ve günü haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Koton kurucu ortağı Gülden Yılmaz, Koton, 2016 yılında “BM Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri”ni ülkemizde imzalayan ilk şirketlerden biri" dedi.

SİNEMA

Jimmy Kimmel’ın sunumuyla 96. Akademi Ödülleri, 11 Mart pazartesi günü Türkiye'de sadece Disney+'ta canlı yayınlanacak...

GENEL

Fransa'nın kürtajı anayasal bir hak haline getirmesinin ardından Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus yasaya destek verdi.

MAGAZİN

Ünlü isimler sosyal medyanın eğlenceli yüzü Sercan Yaşar’ın doğum günü partisi için Nite’da bir araya geldi.

SANAT

Sanat tarihçi ve küratör Fırat Arapoğlu, “Sanat Yapıtlarının Çözümlenmesi” başlıklı söyleşi kapsamında 27 Şubat Salı günü İstanbul Modern’de gençlerle buluşuyor.

SAĞLIK

Sevgililer Günü sebebiyle Darülaceze sakinlerini ziyaret eden Liv Hospital Ailesi; Değerli Darülaceze sakinleri ile bir araya geldi.

MÜZİK

Şarkıları ve yorumuyla gönüllere taht kuran Sıla, önceki akşam Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu.

MAGAZİN

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Şahane Hayatım’ın başrol oyuncusu Hilal Altınbilek’e sette sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

MODA

Zarif ve romantik detaylarıyla dikkat çeken Victoria’s Secret, Sevgililer Günü’nü aşk dolu koleksiyonuyla karşılıyor.

MAGAZİN

Sık sık romantik seyahatlere çıkan Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çifti, aşkı tanımlayarak, en romantik yolculuklarını açıkladı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının önde gelen simaları Feryal Gülman’ın doğum günü kutlaması için bir araya geldi.

MODA

Sevgililer Günü’nün ruhunu yansıtan mükemmel GUESS seçkileriyle aşkınızı ilan edin...