Haber channel magazin Haberleri

haber channel magazin haberleri ve güncel haber channel magazin gelişmeleri, haber channel magazin ile ilgili tüm video, haber channel magazin fotoğrafları ve haber channel magazin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Memoring Events’in sahibi Yapımcı Emir Kaya ve Moda Tasarımcısı Sevda Asoubar önceki akşam muhteşem bir düğün töreniyle bir ömür boyu...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Dilek Odabaş, İtalya-İsviçre-Hırvatistan yurtdışı seyahat tatilinden sonra rotasını Çeşme ve Bodrum’a çevirdi.

MAGAZİN

Pop müziğin Süperstarı Ajda Pekkan, uzun aradan sonra Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı. 

MAGAZİN

Güzel sunucu ve model Özlem Yıldız, önceki gün oğlu Demir Serter ile birlikte Bodrum'daki Azka Otel’in Beach’inde görüntülendi. 

MAGAZİN

METT Hotel & Beach Resort Bodrum,  Dünyaca Ünlü Online Lüks Moda Girişimi Farfetch ile  Folie Restaurant & Sea için iş...

MAGAZİN

Güzel oyuncu ve sunucu Ezgi Sertel, geçtiğimiz gün Bodrum Miya Beach’de görüntülendi.

MAGAZİN

Mandarin Oriental, Bodrum, Paradise of Luxury Shopping teması ile eşsiz alışveriş deneyimini öne çıkaran bir davet düzenledi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen ismi Elif İnci Aras ailesi Barış Baran Aras ve oğlu Celal Atlas ile Bodrum da tatillerini sürdürüyor.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Meral Çalışıcı geçtiğimiz gün İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitti.

MODA

OMEGA, Seamaster’ın 75.yıl dönümünü ve 11 saatten oluşan yeni Seamaster koleksiyonunun tanıtımını düzenlediği davetle gerçekleştirdi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinde Firüze Gök ve ailesi yaz tatillerine Bodrum’da devam ediyorlar.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Petek Ertüre'de oğlu Ali Ege Ağaoğlu ile birlikte Bodrum'a tatil için gelenler arasındaydı.