OMEGA, Seamaster’ın 75.yıl dönümünü ve 11 saatten oluşan yeni Seamaster koleksiyonunun tanıtımını düzenlediği davetle gerçekleştirdi.

GEORGE CLOONEY 

George Clooney, Naomie Harris, Victor Vescovo, Blair Tuke ve Peter Burling'in aralarında bulunduğu spor ve sanat dünyasından etkileyici bir davetli listesinin katıldığı OMEGA'nın Seamaster daveti için sonsuz mavilikteki denize ev sahipliği yapan Mikonos tercih edildi. 

NAOMIE HARRIS

Okyanuslara selam gönderen serinin ‘Yaz Mavisi’ temasını yansıtan davette, Seamaster’ın efsanevi hikayesinden yeni serinin lansmanına kadar bir çok konu paylaşıldı. 

VICTOR VESCOVO 

OMEGA’NIN EFSANEVİ SEAMASTER AİLESİ’NİN 75. YIL DÖNÜMÜ VE YENİ ‘SUMMER BLUE’ KOLEKSİYONU MİKONOS’TA GERÇEKLEŞEN DAVETTE TANITILDI.

Yedisi ikonik olmak üzere toplam 11 modelden oluşan ve her modelin su geçirmezliğini yansıtmak için az ya da çok derecelerde kullanılan mavi rengini sunan saatler;  güvertede yaşam için mükemmel olan Seamaster Aqua Terra 150M'den karanlık uçurumlar için donatılmış Seamaster Planet Ocean Ultra Deep 6.000M'ye kadar uzanıyor.

BLAIR TUKE - PETER BURLING

Mikonos'ta gerçekleşen ve marka elçileri Blair Tuke ve Emirates Team New Zealand'dan Peter Burling’in katıldığı davette; OMEGA'nın etkileyici konuk listesi oyuncu, yapımcı, senarist ve yönetmen George Clooney, ödüllü aktris ve Bond yıldızı Naomie Harris, aktör Jesse Williams, aktör Diego Boneta, aktör Paul Wesley, içerik yaratıcısı ve girişimci Jacob Rott, TV sunucusu, yapımcı, yazar ve şarap uzmanı Antoni Porowski, Platin kayıt sanatçısı Ninho ve rekor kıran kaşif Victor Vescovo gibi isimlerden oluşuyordu.

JESSE WILLIAMS 

OMEGA Başkanı ve CEO'su Raynald Aeschlimann, Seamaster'ın hikayesinin OMEGA için gurur kaynağı olduğundan ve onun kalıcı mirasından övgüyle söz ediyor: “Yunanistan'da Seamaster'a verilen birçok övgü, onun çok yönlülüğünün kanıtını sunuyor. Dikkatleri üzerinize çekecek kadar şık bir saat olmasının yanı sıra zorlu ortamlara da hakimiyet kuruyor. Adı zaten her şeyi söylüyor! Seamaster 75 yıllık geçmişi ile hala güçlenen ve geleceğe sunulan bir efsanedir.”

DIEGO BONETA 

OMEGA'nın Mikonos'taki Seamaster kutlaması, okyanus merkezli bir etkinliğe uygun olarak sahilde mum ışığında bir akşam yemeği ile sona erdi.

PAUL WESLEY 

JACOB ROTT 

ANTONI POROWSKI 

NINHO 

OMEGA MIKANOS SEAMASTER

Seoul'da göz alıcı davet: "Bvlgari Studio" Seoul'da göz alıcı davet: "Bvlgari Studio"

OMEGA MİKANOS SEAMASTER

OMEGA MİKANOS SEAMASTER

Editör: MURAT ÖZER