Jetsetter Haberleri

jetsetter haberleri ve güncel jetsetter gelişmeleri, jetsetter ile ilgili tüm video, jetsetter fotoğrafları ve jetsetter haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Ünlü amfAR Gala Venezia 2023, 3 Eylül Pazar günü Scuola Grande della Misericordia'da gerçekleştirildi.

MEKAN

Hakkasan, Türkiye’deki ikinci restoranını, Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen görkemli biz davetle açtı.

CEMİYET

Kaza haberini alan Sabancı ailesinin üyeleri ve yakın dostları da hastaneye akın etti.

CEMİYET

İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simaları Monaco'nun Monte Carlo kentinde Tarkan konseri için gitti.

MODA

Yasemin Taciroğlu ve Ahmet Uras'ın Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğün davetine, ünlü isimler şık kıyafetleriyle göz kamaştırdılar.

MODA

Geçtiğimiz yıl Bodrum Yalıkavak Marina’da ikinci şubesini açan Mackenzie Child’s, önceki akşam Türkiye'deki 10’uncu yılını kutladı.

CEMİYET

Seda Canatan ve Melis Ağazat’tan Kempinski Residances Nef Reserve Gölköy’de yer alan Da Mario Restaurant'ta göz alıcı davet.

MODA

Prada, geçtiğimiz yıl Yalıkavak Marina, Bodrum’da açılan mağazasının ikinci sezon açılışını, Villa Maçakızı’nda özel bir davetle kutladı.

MAGAZİN

METT Hotel & Beach Resort Bodrum,  Dünyaca Ünlü Online Lüks Moda Girişimi Farfetch ile  Folie Restaurant & Sea için iş...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden başarılı iş kadınlığının yanı sıra oyunculuk kariyerini de sürdüren Burcu Kartoz Amerika’da tatilini sürdürüyor.