Marka Haberleri

marka haberleri ve güncel marka gelişmeleri, marka ile ilgili tüm video, marka fotoğrafları ve marka haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Vital Proteins, sonbahara Mert Vidinli moderatörlüğünde Diyetisyen Ece Köprülü’nün kolajen hakkında önemli bilgileri paylaştığı bir buluşma ile "merhaba" dedi. 

İş Dünyası

CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral, markanın 25’inci yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

MODA

Yeni M• A• C Studio Radiance Serum-PoweredTM Fondöten’i önceki gün kırmızı (RED) konseptiyle yenilenen İstinyePark mağazasında, Sibil Çetinkaya eşliğinde tanıttı.

MODA

80. Venedik Uluslararası Film Festivali'ne Armani Beauty’nin ilk Türk marka elçisi başarılı Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Armani Beauty’nin özel...

MODA

80. Venedik Uluslararası Film Festivali'ne Armani Beauty’nin Türkiye’deki ilk marka elçisi olarak başarılı Oyuncu Dilan Çiçek Deniz katıldı.

EKONOMİ

Dünyanın en güvenilir marka değerlendirme organizasyonlarından olan ‘BrandZ En Değerli 100 Küresel Marka’ listesinde McDonald’s, en değerli ilk 5 marka...

MAGAZİN

Dünyanın 1 numaralı güzellik markası L'Oréal Paris, dünyaca ünlü model Kendall Jenner'ı güzellik ailesine katmanın mutluluğunu yaşıyor.

MAGAZİN

Zukubag marka sahibi Züleyha Körbulak yaz tatilini çocukları ile Bodrum’da sürdürüyor.

MODA

GUESS Kreatif Direktörü Paul Marciano “Perdenin arkasında Georgina’nın ihtişamlı hayatında bir gününün nasıl geçtiğini yakalamak istedik” diye belirtti.

MAGAZİN

Marka Elçiliğini Gülay Kamaz’ın gerçekleştirdiği Yaz’a Merhaba partisinde ünlü isimler bir araya geldi...

CEMİYET

Maxxmora Outdoor Living Concept, global marka lansmanını özel bir davetle gerçekleştirdi.

MAGAZİN

Dilan Çiçek Deniz ve Kubilay Aka, yüzü oldukları saç bakım serileri lansmanında bir araya geldi...