Nato vilnius Haberleri

nato vilnius haberleri ve güncel nato vilnius gelişmeleri, nato vilnius ile ilgili tüm video, nato vilnius fotoğrafları ve nato vilnius haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Avustralya Başbakanı Anthony Albanese ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile ikili görüşmeler...

GENEL

NATO Vilnius Liderler Zirvesi marjında Estonya, Letonya ve Litvanya hava sahası işbirliği deklarasyonu imzaladı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile görüştü.

GENEL

Finlandiya Savunma Bakanı Antti Hakkanen, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin bir araya geldi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ABD Başkanı Joe Biden ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Almanya Şansölyesi Olaf Scholz ile görüştü. 

GENEL

Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta düzenlenen ve 2 gün sürecek NATO Liderler Zirvesi’nin ilk oturumu İsveç’in de katılımıyla başladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda tarafından karşılanmasının ardından aile fotoğrafı çekiminde...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.