Sanatseverlerle Haberleri

sanatseverlerle haberleri ve güncel sanatseverlerle gelişmeleri, sanatseverlerle ile ilgili tüm video, sanatseverlerle fotoğrafları ve sanatseverlerle haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Nefs Galeri 18 Ocak - 5 $ubat 2024 tarihleri arasında "Bir Midye Kabuğunun Aralığından; Suların Yeşili, Göklerin Mavisi" sergisine ev...

SANAT

Sanatçı Atila Aktürk’ün “Yankılar” isimli kişisel resim sergisi önceki gün Evrim Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluştu.

SANAT

Çağdaş ebru sanatçısı ve TOÇEV Kurucusu Ebru Uygun, yeni sergisi “Metanoya”yı Galeri/Miz'de sanatseverlerle buluşturdu.

SANAT

Uluslararası konuk sanatçı programı Gate 27, İstanbul ve Ayvalık’taki yerleşkelerinde konuk sürecine katılan geçmiş konuklarının projelerini desteklemeye devam ediyor.

MAGAZİN

Jo Malone London ve Mamut Limited eserleri markanın en yeni kokusu English Pear and Sweat Pea eşliğinde sanatseverlerle buluştu.

MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden Zeynep Bastık enerjisi ve hit şarkıları ile YBY Woods’u dolduran hayranlarını büyüledi...

SANAT

Devlet  Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Türkiye'nin ilk ve tek bale festivali olan 'Bodrum Bale Festivali' 20’nci kez...

SANAT

Şişli Belediyesi tarafından hayata geçirilen “100. Yılında Lozan Antlaşması: Sonsuz Barış” sergisi önceki gün resepsiyonla kapılarını açtı.

SANAT

MAJİ Art Gallery farkındalığı ile sınırsız çağdaş sanatın özgünlüğü Titanic Luxury Collection Bodrum Hotel'de sanatseverlerle bir araya getirdi.

SANAT

Caresse Art'ın "Artistic Integrity" temasıyla gerçekleşen lansman etkinliği, sanat ve iş dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla büyük bir ilgi gördü.