Savunma bakanı Haberleri

savunma bakanı haberleri ve güncel savunma bakanı gelişmeleri, savunma bakanı ile ilgili tüm video, savunma bakanı fotoğrafları ve savunma bakanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ihtiyaçları doğrultusunda başlatılan 4 füze projesinin seri üretim sözleşmesi imzalandı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Ankara'ya gelen Kosova Cumhuriyeti Savunma Bakanı Ejup Maqedonci ile bir araya geldi.

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, salı günü yaptığı açıklamada Savunma Bakanı Lloyd Austin’in prostat kanseri olduğu ve bununla ilgili operasyon geçirdiğini açıkladı.  

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps ve Hollanda Savunma Bakanı Kajsa Ollongren ile Kızıldeniz’deki saldırıları görüştü. 

GENEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, Rusya’nın Ukrayna jetlerince vurulan savaş gemisinin 'yalnızca hasar gördüğüne' dair açıklama yaptığını ancak Novocherkassk’in 'tamamen...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Malezya Savunma Bakanı Mohamed Khaled Nordin ile telefonda görüştü.

GENEL

Moldova'nın tam üyeliğine ilişkin imzaların atılmasının ardından Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Romanya Savunma Bakanı Angel Tilvar ortak basın...

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Suriye’de İran Devrim Muhafızları ve ona bağlı gruplara ait bir tesisin vurulduğunu duyurdu.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Dışişleri Bakanı Genel Sekreteri Haris Lalacos ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sırbistan'da Sırbistan Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Milos Vuçeviç ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bakü’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Mustafa Kemal Atatürk-2023 Tatbikatı kapsamında Azerbaycan’da bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov, ile tatbikatı...