Yorkta Haberleri

yorkta haberleri ve güncel yorkta gelişmeleri, yorkta ile ilgili tüm video, yorkta fotoğrafları ve yorkta haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Suzan Sabancı ve Linda Wachner’in eş başkanlığını yaptığı Amerikan Türk Cemiyeti (ATS), Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılını The Plaza Hotel New...

GENEL

Azerbaycan'ın ulusal lideri Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in doğumunun 100. yıldönümü, New York'un saygın kurumlarından Yale Club'da gerçekleştirilen özel bir etkinlikle onurlandırıldı.

SİNEMA

Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, yeni filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı’nın tanıtım fragmanını paylaştı.

İş Dünyası

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Develi Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi, eşi Tuba Develi ile birlikte New York'a gitti.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 78'inci Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği New York'ta son derece verimli, yoğun ziyaretler gerçekleştirdiğini söyledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu marjında Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi. 

SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New York’ta Türkevi’nde 'Dokuma Atlası Programı’na katıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta iş insanları, fon yöneticileri ve kredi derecelendirme kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ile...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta Birleşmiş Milletler 78’inci Genel Kurulu’nda hitap etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New York'ta ‘Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru’ programına katıldı.

GENEL

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '13'üncü Concordia Yıllık Zirvesi'ne katıldı.

MODA

Victoria’s Secret, New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour’23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.