Ömer ve Arzu Sabancı’nın büyük oğlu Hacı Sabancı 2 yıl önce Nazlı Sabancı ile evlenerek dünya evine girmişti. Bu mutluluklarının meyvesini 4 aylık hamile olan Nazlı hanım sevenleri ile paylaştı.

HACI - NAZLI SABANCI 

SABANCI'LARA TORUN MÜJDESİ 

İki yıl önce evlenen Nazlı-Hacı Sabancı çifti, anne-baba olmaya hazırlanıyor. 4 aylık hamile olan Nazlı Sabancı bir kız bebek bekliyor.

İçimizin her gün kahrolduğu bugünlerde mutlu bir habere tanık olunca, size de aktarmak istedim. İki yıl önce evlenen Nazlı-Hacı Sabancı çifti, anne-baba olmaya hazırlanıyor. Aldığım habere göre, Nazlı Sabancı 4 aylık hamile. Çiftin bebeklerinin kız olduğunu da öğrendim. 3 Eylül 2021’de görkemli bir düğünle evlenmek için gün sayan çift, Nazlı Sabancı’nın babası Kaan Dimili’nin ani vefatı nedeniyle düğünlerini iptal ederek, Sabancı Ailesi’nin yalısında yapılan sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu.

Çiftin düğünü ise neredeyse bir yıl sonra Çırağan Sarayı’nda yapılmıştı. Mutlu evliliklerini bebekle taçlandırmak isteyen çift, geçtiğimiz günlerde müjdeli haberi almış.

Aileleriyle haberi paylaşan Nazlı-Hacı Sabancı çiftini ben de tebrik ediyor ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.

Haber Kaynak: Hürriyet-Mehmet Üstündağ

Editör: MURAT ÖZER