Türkiye’nin en büyük zincir restoranlarından Happy Moon’s ve adımları bağışa çeviren ilk sağlık uygulaması Help Steps; deprem bölgesindeki afetzedelere destek olmak amacıyla, sürdürülebilir projeler üretmeye devam ediyor.

Happy Moons ve adımları yardıma dönüştüren Help Steps ortaklığında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında KEDV’le birlikte kadınlar için bir projeye imza atılıyor. Proje kapsamında Happy Moon’s şubelerinde, uygulama üzerinden QR kod okutan kullanıcılar, KEDV aracılığıyla deprem bölgesine, afetzede dar gelirli kadınlar yararına bağış yapmış olacak.

Türkiye’nin en büyük zincir restoranlarından Happy Moon’s ve kullanıcıların attığı adımlar sayesinde “Adımlar Türkiye İçin” kampanyasıyla, deprem bölgesine destek olan Help Steps, afetzede kadınlara destek olmak için bir iş birliği yaptı.

Happy Moon’s ve Help Steps, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında KEDV’le birlikte dar gelirli kadınlar için bir projeye imza atıyor. Proje kapsamında Happy Moon’s şubelerinde, Help Steps uygulaması üzerinden QR kod okutan kullanıcılar, gün içinde attıkları adımların karşılığında KEDV aracılığıyla deprem bölgesindeki dar gelirli kadınlar yararına bağış yapmış olacak.

BAĞIŞLAR 78 KADIN KOOPERATİFİNE AKTARILACAK 

Happy Moon’s şubelerinde Help Steps aracılığıyla gerçekleştirilen QR işlemleriyle toplanan bağışlar; deprem felaketinden etkilenen 11 ilimizdeki dar gelirli kadınlar için KEDV’in birlikte çalıştığı 78 kadın kooperatifine bağış aktarılacak.

KEDV’in “Kadınların Liderliğinde Hayat Yeniden Yeşerecek!” dediği proje kapsamında; kadın kooperatifleri aracılığıyla ilk aşamada barınma, gıda, hijyen gibi acil ihtiyaçların karşılanması ve ardından da kadın kooperatiflerinin yeniden güçlenmesi, yeni geçim kaynakları oluşturulması, kadın-çocuk merkezlerinin yeniden işler hale gelmesi ve yenilerinin kurulması gibi uzun dönem planlar hayata geçirilecek.

Editör: MURAT ÖZER