H&M 2023 İlkbahar koleksiyonu, yeni sezonda stil dönüşümü olanaklarını keşfetmeye devam ediyor. Efsanevi Isla Hennes adasından ilham alan bu koleksiyon, soft tonlar, cesur şekiller ve belirgin dokulardan oluşan heyecan verici bir çeşitlilik sunarak müşterilere keşfetme hevesi veriyor.

H&M 2023 İlkbahar koleksiyonu iki farklı zamanda piyasaya sunulacak. İlk lansman 9 Mart 2023 itibariyle seçili mağazalarda ve hm.com'da online olarak satışa sunulurken, ikinci lansman ise 30 Mart 2023 tarihinde satışa sunulacak.

Isla Hennes, 2023 İlkbahar 2023'ün moda destinasyonu. Her yerinde karizma, macera ve yaratıcılık bulunan ada, sizi yeni bir şey denemeye teşvik ederek keşfetmeye davet ediyor.

Masmavi sular canlı renk paletlerini desteklerken, davetkar bahçeler koleksiyonun botanik etkilerini anımsatıyor. Adanın sanat bienali heykelleri, çağdaş bir 3D silüeti şekillendirmeniz için size ilham verecek mi? Ya da vahşi bitki örtüsü sizi grafik bir baskı denemeye teşvik edebilir mi? Eşsiz stiller, fikirler ve ilham bulmak için adayı dolaşın. Burası dönüşüm için bir varış noktası olacak.

H&M İlkbahar 2023 Koleksiyonu, birbiriyle kombinlenebilir bir stil yelpazesiyle müşterilere oyun alanı tanıyor. Tüm parçalar yüksek kaliteli kumaşlar ve uygun fiyatlarla sunuluyor. Bu nedenle koleksiyon, Bahar Öncesi ve Bahar olarak iki lansmana ayrılıyor. Her lansmanda, dört stil teması farklı bir hikaye anlatarak Isla Hennes'teki dönüşüm fırsatlarını gösteriyor.

“H&M'de kimlik oluşturmayı bir olasılıklar yelpazesi olarak görüyoruz. Bu koleksiyonun, müşterilerimizi farklı estetiklerle seyahat etmeye teşvik etmesini ve bizim gibi bu seçkin ve eklektik parçalardan ilham almalarını umuyoruz.” diyor Konsept Tasarımcı Eliana Masgalos.

H&M Bahar Öncesi lansmanı, modern el yapımı takım elbiselerin beklenmedik ayrıntılarla parlatıyor. İşlemelere ve heykelsi silüetlere ışık tutan Neo-folk öğeler, 3D ifadeler Isla Hennes’te açan çiçekler gibi dururken çizgi ve desenlerin karışımı da havailik ekliyor. Siyah yelek, kargo pantolon ve zarif detaylara sahip bağcıklı balon kollu üst koleksiyonun olmazsa olmazları. Buna ek olarak, çarpıcı yeşil çift çizgili gömlek ve pantolon ile şeker pembesi yatay çizgili spagetti askılı elbise, herhangi bir bahar gardırobuna eklenecek canlı renklerden biri. Büyük işlemeler, canlı baskılar ve kroşelerle Bahar lansmanı için işler makro bir hal alıyor. Yaprakları andıran kenarları olan zengin mor mini elbise göze çarpan parçalardan biri. Egzotik bitki desenli babydoll elbise, kol detaylı beyaz anvelop ceket ve derin V yakalı hardal rengi örgü elbise de aynı şekilde.               

Editör: MURAT ÖZER