Mehmet Kutman’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Global Yatırım Holding'e bağlı dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding (GPH), Nassau Kruvaziyer Limanı'ndaki yenileme çalışmalarını tamamladı.

JR RAMIREZ - MELİSSA ROXBURGH

Yenilenen limanın resmi açılışı büyük bir törenle gerçekleşti. Açılış törenine Netflix’te yayınlanan Manifest dizisinin ünlü oyuncuları Melissa Roxburgh ve JR Ramirez dahil olmak üzere birçok Hollywood yıldızı ve denizciliğe yön veren dünyaca ünlü şirketlerin yöneticileri de katıldı.

TYSON C. BECKFORD - ASHLEY HAAS

Mehmet Kutman’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Global Yatırım Holding'e bağlı dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding (GPH), portföyündeki Nassau Kruvaziyer Limanı'nı yenileme çalışmalarının ardından hizmete aldı.

MEHMET KUTMAN 

Bahamalar’ın başkenti Nassau’da şehir ile bütün bir liman olarak tasarlanan Nassau Kruvaziyer Limanı’nın açılışı görkemli bir kutlama ile gerçekleşti.

 BİRÇOK ÜNLÜ OYUNCU VE MODEL GECEYE KATILDI 

Bahamalar Başbakanı Hon. Philip Davis ve Başbakan Yardımcısı ve Turizm, Yatırım ve Havacılık Bakanı I. Chester Cooper gibi önemli isimler, açılış töreninde konuşma yaptı. Törene, Netflix'te yayınlanan Manifest dizisinin ünlü oyuncusu Melissa Roxburgh ve JR Ramirez, ABD’li model ve oyuncu Tyson Beckford, İsveçli model Alex Lundqvist eşi Keytt Lundqvist, kült şov programı The Real Housewives of New York City’de yer alan girişimci Dorinda Medley, Cold Case ve Mulholland Çıkmazı’nın aktristi Michele Hicks, Girls dizisinin aktristi Zosia Mamet ve X-men: Geçmiş Günler Gelecek filmindeki rolü ile de hatırlanan Evan Jonigkeit gecede yer alan ünlü isimlerdi.

TYSON BECKFORD  - ANTHONY ANDERSON

MEHMET KUTMAN, NASSAU KRUVAZİYER LİMANI'NI HOLLYWOOD ÜNLÜLERİ İLE AÇTI 

Üç Emmy Ödüllü gazeteci Carole Radziwill, birçok filmde yer alan aktör Anthony Anderson, ünlü şef Adam Kenworthy, aktirist Danielle Brown, model Ashley Haas, İngiliz model Sophie Sumner de geceye katılanlar arasındaydı.

CAROLE RADZIWILL 

SEKRÖRE YÖN VERENLER DE GECEDE YER ALDI

 SOPHIE SUMNER 

Etkinlikte Mehmet Kutman’ın yanısıra kruvaziyer sektörüne yön veren önemli isimler de yer aldı. Nassau Kruvaziyer Limanı CEO'su Mike Maura Jr., Royal Caribbean International CEO'su Michael Bayley, Disney Kruvaziyer Başkan Yardımcısı Jose I. Fernandez, Norveç Kruvaziyer Şirketi Başkanı David Herrera, Carnival Corporation Kıdemli Başkan Yardımcısı Marie McKenzie, MSC Kruvaziyer CEO'su Rick Sasso geceye katıldılar.

 SOPHIE SUMNER - ASHLEY HAAS

Global Ports Holding, dünyaca ünlü benzer isimlerin katılımıyla gelecek dönemde Türkiye’de de bir açılış gerçekleştirecek.

Resmi kurdele kesiminin ardından geleneksel Junkanoo Rush etkinliğiyle birlikte konuklar keyifli anlar yaşadı.

 TYSON C. BECKFORD - ASHLEY HAAS 

Gecede Bahamalar’ın ünlü sanatçıları Encore Band, D-Mac, Visage ve Willis and the illest konuklara unutulmaz bir müzik keyfi sundu.

JR. RAMIREZ - MELISSA ROXBURGH 

 SOPHIE SUMNER

TYSON BECKFORD - MICHELE HICKS

JUNKANOO 

Editör: MURAT ÖZER