Kalitesi, dokusu ya da tasarımını severek aldığımız; nevresim takımı, yatak örtüsü, pike, masa örtüsü gibi ürünler, ihtiyacı karşılamanın yanı sıra ruhumuza da iyi gelir, gustomuzu yansıtır. Modern, sade şıklığı, kalitesi ve hikayesi ile Türkiye’den dünyaya açılan bir marka olan Homm Days’in ürünleri ruhumuza iyi gelen seçenekler sunuyor.

HOMM DAYS İLE BAHARIN TÜM RENKLERİ SİZİNLE

Homm Days’in romantik floral desenleri; baharın tazeliği ve canlı yaz renkleri ile sizi masalsı bir yolculuğa çıkarıyor.

Bu yolculukta size, baharın kokusunu taşıyan floral desenli pastel masa örtüleri, kumaş peçeteler, amerikan servisler, şamdanlar, bardaklar, vazolar ve kimonolar eşlik ediyor. İlkbaharın enerjisinden ilham alan Homm Days bu enerjiiyi evinize taşıyor.  

Homm Days; kaliteli ve sade ev tekstili ürünlerini üretip dünyanın dört bir yanına dağıtma misyonuyla 2021 yılında İstanbul’da Duyguhan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu. Yerli üretim felsefesine ek olarak, “Sadeliğin ihtişamı”nı hedefleyen Homm Days; minimalliği ve şıklığı birleştiren ürünler ile niş bir alanda konumlanıyor.

Homm Days’in, Galataport Paket Postanesi adresindeki huzurlu ve şık mağazasında; nevresim takımları, yatak örtüleri, pikeler, vegan pijamalar, göz bantları, masa örtüleri, salon dekorasyon ürünleri ve soya mumlarından oluşan koleksiyonu sunuluyor.

Tamamen yerli üretim olan ürünlerde en yüksek kalite kumaşlar kullanılıyor.

Homm Days'deki ürün gamlarının isimleri, bu verimli topraklarda kurulmuş ve bugünkü modern dünya düzeninin temellerini oluşturan antik medeniyetlerin isimlerinden oluşuyor: Sumerians, Babylon, Akkadians, Assyrin...

Homm Days’in tüm ekibi; kaliteden ödün vermeden “Müşterileri memnuniyeti ve konforu” önceliği ile çalışıyor.

Editör: MURAT ÖZER