Modern Haberleri

modern haberleri ve güncel modern gelişmeleri, modern ile ilgili tüm video, modern fotoğrafları ve modern haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Srebrenitsa Katliamı’nda hayatını kaybedenleri anmak için mesaj paylaştı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın Volnyansk kasabasında düzenlediği saldırı sonrası Ukrayna’nın modern hava savunma sistemlerine ihtiyacını yineledi.

MODA

Muse For All'un SS24 koleksiyonu "Modern Nostalgia", moda ve cemyet hayatının ünlü simalarının katıldığı göz alıcı bir davetle tanıtıldı.

MODA

Kurban Bayramı’nı şık ve modern tasarımlarla karşılayan Ariş’in trendy tasarımları, günün her anında şık görünmenizi sağlayacak.

MODA

adL Night Zoom x Mert Aslan birlikteliğinin 10'uncu yılı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen özel bir defile ile kutlandı.

MODA

Pinko Turkey’in Zorlu mağazasında gerçekleştirilen "Welcoming Summer" etkinliğinde, Pinko Turkey yeni koleksiyonunu tanıttı.

MODA

Muse For All, Zorlu Center'da gerçekleştirdiği pop-up mağaza açılışı ile yeni 'Modern Nostalgia' İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonunu tanıttı.

SAĞLIK

Liv Hospital Ulus’ta omurga ile ilgili uzman doktor ve fizyoterapistlerin eşliğinde “Bel ve Boyun Sağlığı Okulu” gerçekleşti.

SANAT

Modern ve çağdaş sanata odaklanarak, farklı disiplinlerden sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapan Ruzy Gallery, “Müze Müze Geziyoruz” etkinliği kapsamında çocukları...

MODA

Geçtiğimiz gün Paris Couture Moda Haftası’nda Jennifer Lopez ve Rihanna "Messika" ile parladı...

MODA

Miss France yarışmasında modern güzellik standartlarına meydan okuyarak, kısacık saçlarıyla birinci olan Eve Gilles, Dice Kayek markasını tercih etti.

SİNEMA

Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, yeni filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı’nın tanıtım fragmanını paylaştı.