IKONIK STORE; moda dünyasındaki ünlü markaların exclusive parçalarını ve limited edition ürünlerini İstanbul Akmerkez’deki ilk konsept mağazasıyla modaseverlerin beğenisine sundu.

YONCA EBUZZİYA

IKONIK Store mağaza açılışına; Yonca Ebuzziya, Nesrin Cavadzade, Deren Talu, Ege Kökenli, Volkan Karataş, Meral Çalışıcı, Galip Ölmez, Arzu Kunt gibi ünlü isimler katıldı.

SERHAT ŞENGÜL - NESRİN CAVADZADE

Moda trendlerini belirleyen dünya markalarının limited edition ürünlerine ev sahipliği yapan IKONIK STORE açılışı ünlü isimleri bir araya getirdi.

EGE KÖKENLİ - DEREN TALU

Yonca Ebuzziya, Nesrin Cavadzade, Deren Talu, Ege Kökenli, Volkan Karataş, Meral Çalışıcı, Galip Ölmez Arzu kunt gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşen açılış büyük ilgi gördü. 

VOLKAN KARATAŞ

Dünyaca ünlü markaların birbirinden özel “Limited Edition” ürünlerini marka tutkunları ile buluşturmaya hazırlanan ve exclusive ürünleriyle fark yaratan “IKONIK Store; Jordan, Nike, Louis Vuitton, Off-White x Jordan, Converse x Off-White, Dior, Supreme gibi zengin marka karması ile stil ikonlarını yeni bir hikâyenin parçası olmaya davet ediyor.

MERAL ÇALIŞICI

Her sezondan en özel, en seçkin ürünlerin yer aldığı büyük bir kategori ve marka zenginliğine ev sahipliği yapacak IKONIK STORE, kişiselleştirilmiş hizmet anlayışı ile kusursuz bir alışveriş deneyimi sunuyor.

GALİP ÖLMEZ

ARZU KUNT

ŞEBNEM DEMİR

Editör: MURAT ÖZER