Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 2. durağının ilk yarışını ilk sırada tamamladı. Katalonya’da gerçekleşen yarışa 1. cepten başlayan Toprak elde ettiği başarıyla şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu bir kez daha ortay koydu. 2024 WSBK İspanya etabında superpole ve ikinci yarış, 24 Mart Pazar günü koşulacak. 

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 2. durağı olan İspanya hafta sonunda ilk yarışı podyumun birinci basamağında tamamladı. Toprak Razgatlıoğlu, yarışın ilk 10 turunda tempo yükselten Bulega’nın lastiklerinin bitmesiyle farkı yavaş yavaş kapadı. Son turda ise öne geçerek yarışı kazandı.

Katalonya’da gerçekleşen yarışa ilk sıradan başlayan Rokit BMW takımı pilotu Toprak, ilk sırada başladığı yarışı liderlikle taçlandırdı. Heyecanın bir an bile dinmediği yarış boyunca ilk 3 sırada kalmayı başaran Razgatlıoğlu, son turda tekrar liderliği ele geçirerek yarışı birinci sırada tamamlamayı başardı.

Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti... Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti...

İspanya Katalonya hafta sonunda superpole ve ikinci yarış 24 Mart Pazar günü koşulacak. Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu’nun podyum mücadelesi vereceği superpole yarışı TSİ 13:00’te, hafta sonunun ikinci yarışı ise TSİ 16:00’da Red Bull TV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Editör: Admin Admin