Amazon MGM Studios, 19 Mart Salı günü Road House filminin New York prömiyerini Jazz at Lincoln Center’da gerçekleştirdi. Prömiyere katılanlar arasında, filmin oyuncuları Jake Gyllenhaal, Conor McGregor, Daniela Melchior, Lukas Gage, Arturo Castro, Darren Barnet, Dominique Columbus, Bob Menery, Hannah Love Lanier ve yönetici yapımcı Alison Winter  yer aldı.

YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı! YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı!

CONOR MCGREGOR - JAKE GYLLENHAAL 

Geceye  Kenan Thompson, Constance Wu, Aldis Hodge, Sonja Morgan, Danielle Cabral, Margaret Josephs, Jennifer Fessler, Dolores Catania, Robin Arzón, Ariel Helwani, Lovell Adams-Gray, Connor Wood, Cari Champion  ve daha birçok ünlü isim katıldı.

DANIELA MELCHIOR 

MARGARET JOSEPHS - JENNIFER FESSLER - DOLORES CATANIA - DANIELLE CABRAL -  JACKIE MARK GOLDSCNEIDER

Road House

80'lerin kült klasiğinin adrenalin dolu yeniden uyarlaması Road House (Bar Fedaisi), 21 Mart'ta Prime Video'da yayınlanıyor. Doug Liman’ın yönetmenliğini yaptığı, Jake Gyllenhaal,  Daniela Melchior ve Conor McGregor’ın başrollerini paylaştığı Road House’un yazarlığını Anthony BagarozziChuck Mondry ve R. Lance Hill üstleniyor.

ROAD HOUSE 21 MART'TA PRIME VIDEO'DA!

Emekli bir UFC dövüşçüsü Dalton (Jake Gyllenhaal) Florida Keys’teki bir barda güvenlik görevlisi olarak işe başlar. Cennet gibi görünen bu hayat, acımasız gangster Knox’un (Connor McGregor) ziyaretiyle kısa sürede cehenneme dönüşür. Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL'ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor. 

Yönetmen: Doug Liman

Senaryo: Anthony BagarozziCharles Mondry

Hikaye: David Lee Henry ve Hilary Henkin ‘in 1989 yılının Road House senaryosundan uyarlanmıştır.

Kurgu: Anthony BagarozziCharles MondryDavid Lee Henry

Yapımcı: Joel Silver

Yönetici Yapımcılar: JJ HookAlison WinterAaron AuchAudie Attar

Oyuncular: Jake GyllenhaalDaniela MelchiorBilly MagnussenJessica WilliamsJoaquim de AlmeidaAustin PostConor McGregorLukas GageArturo CastroB.K. CannonBeau KnappDarren BarnetDominique ColumbusBob MeneryCatfish JeanKevin CarrollTravis Van WinkleHannah Love Lanier

Prime Video Türkiye Hakkında

Prime Video, müşterilerine yüzlerce uyumlu cihazda izlenebilecek geniş çaplı film ve dizi koleksiyonu sunuyor. 

  • Prime Video’ya dahil içerikler: Binlerce popüler film ve TV şovunu, ödüllü Amazon Orijinallerini, diğer özel yapımları ve daha fazlasını izleyin. İçeriklerin arasında The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Boys, The Terminal List, The Wheel of Time, The Marvelous Mrs. Maisel ve The Grand Tour gibi global Amazon Orijinal dizilerinin yanı sıra Coming 2 America ve The Tomorrow War yer alıyor. Tamamını dünya çapında 240'tan fazla ülke ve bölgede kullanılabilen Prime Video'da hiçbir ek ücret ödemeden izleyebilirsiniz.
  • Anında Erişim: İçeriklere evde veya dışarda, web sitesinden ve uyumlu akıllı telefonlara, tabletlere, oyun konsollarına veya akıllı TV'lere indirebileceğiniz Prime Video uygulamasından ulaşabilirsiniz.
  • Gelişmiş Deneyimler: Yüksek Dinamik Aralık (HDR) uyumlu içeriklerden her izlemede en iyi şekilde yararlanacaksınız. IMDb tarafından desteklenen özel X-Ray erişimi ile en sevdiğiniz filmlerin ve TV şovlarının perde arkasına geçin. Çevrimdışı görüntüleme için içerikleri indirerek daha sonrası için kaydedin.
  • Kişiselleştirme: Müşteriler, kullanıcı arayüzüne kendi dillerinde göz atabilir, popüler dizileri ve filmleri altyazılı izleyebilirler. 

Editör: Admin Admin