Her sezon yaratıcı ve özgün kampanyalarıyla modaseverlere ilham veren BeymenSummer Glam kampanyası ile güneşin sıcaklığını ve tatilin mutluluk veren enerjisini doyasıya yaşatan ışıltılı bir yaza yelken açıyor.

SAADET IŞIL AKSOY 

Akdeniz’in uçsuz bucaksız maviliğinde süzülen, dev bir çekim setine dönüştürülmüş bir yatta sinematografik bir dille çekimleri gerçekleştirilen kampanyanın başrolünde ünlü oyuncu Saadet Işıl Aksoy yer alıyor.

FRANCESCO RUGGIERO

Amerikalı aktris, model, film yapımcısı ve moda tasarımcısı Chloë Sevigny’nin Soulwax ile seslendirdiği Heaven Scent şarkısı eşliğinde ışıltılı bir yaz yolculuğuna davet eden kampanyada, moda haftalarında dünya markaları için yürüyen ünlü modeller Anna Mila Guyenz ve Francesco Ruggiero, Saadet Işıl Aksoy ile birlikte kamera karşısına geçiyor.

ANNA MILA GUYENZ

Gün ışığından gün batımına uzanan kareleriyle plajdan parti stiline 2023 yazının favori görünümleriyle tanıştığımız “Summer Glam”de modellere; Dolce & Gabbana, Balmain, Bottega Veneta, Valentino, Jacquemus, Cult Gaia, Christopher Esber, Magda Butrym, Tom Ford, Attico, GCDS  gibi markaların yüksek moda sahnesinde öne çıkan, enerjisiyle yaz ruhunu yansıtan göz alıcı tasarımları eşlik ediyor. 

Yönetmen koltuğunda Deniz Birgi’nin oturduğu “Summer Glam” kampanyasının fotoğrafları ise Erdi Doğan imzası taşıyor. 

 #BeymenSummerGlam

Beymen Summer Glam 2023 Kampanyası

Reklamveren: Beymen 

Prodüksiyon Firması: Otherside 

Fotoğrafçı: Erdi Doğan

Yönetmen:  Deniz Birgi

Modeller:  Saadet Işıl Aksoy, Anna Mila Guyenz, Francesco Ruggiero

Müzik: Heaven Scent  - Soulwax feat Chloë Sevigny

Editör: MURAT ÖZER