2021 yılında “Doğaya Dönüşsergisiyle büyük alkış toplayan başarılı Ressamlar Fisun Kapucuoğlu ve Selma Selçukcan, Türkiye’de ilki gerçekleştiren bu özel serginin yeni koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sundu.

Selma Selçukcan - Fisun Kapucuoğlu 

Doğal yaprak ve ağaç kabuğundan üretilen ve 17 eserden oluşan serginin açılış daveti Lazzoni Hotel’de gerçekleşirken , sanat ve sosyal yaşam dünyasından pek çok önemli isim katılarak eserleri yakından inceledi.

Dilara KırmıtAyşegül Kayabay 

“Doğaya Dönüş” isimli sergileriyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren, 2021 yılının en farklı ve özel sergisiyle seslerini duyuran başarılı Ressamlar Fisun Kapucuoğlu ve Selma Selçukcan, serginin ikincisini gerçekleştirerek yine çok özel bir çalışmaya imzalarını attı.

Paris Efe

DOĞAL YAPRAK VE AĞAÇ KABUĞUNDAN ÇALIŞILAN  ‘DOĞAYA DÖNÜŞ 2’ SERGİSİ BÜYÜK BİR İLGİ GÖRDÜ 

Burcu Kartoz 

Lazzoni Hotel’de düzenlenen Doğaya Dönüş 2 sergisine ise iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının sanatsever ünlü isimleri yoğun bir ilgiyle katılım gösterdi.

Aleksandra Ceylan 

Açılış davetinde 17 eserden oluşan ve dünyada ilk olma özelliğiyle doğal yaprak ve ağaç kabuğundan çalışılan tasarım tescilli tablolar konuklar tarafından yakından incelendi.

Canan Çal

Konukların büyük bir beğeniyle takip ettiği sergide Fisun Kapucuoğlu ve Selma Selçukcan, eserleri oluşturma aşamalarını anlatarak davetlileri bilgilendirdi.

Demet Alpar 

Sürdürülebilirlik kavramının giderek önemini arttırdığı günümüzde bu kavrama değinerek sanata bakış açılarını açıklayan başarılı ressamlar, davetlilerin merak ettikleri soruları da yanıtlayarak anlatımlarını sürdürdü.

Tutkum Ertok 

Büyük bir emekle oluşturulan ve hayranlıkla incelenen sergi davetinde konuklar sınırlı sayıda olan eserleri satın alabilmek için adeta yarıştı.

Zeynep Köker 

Fisun Kapucuoğlu ile Selma Selçukcan’ın gelecek sergileri için şimdiden heyecanlanan konuklar, Doğaya Dönüş 2 sergisini çok beğendiklerini dile getirerek ve içtenlikle tebriklerini sunarak farklı sergilerde bir araya gelmeyi diledi.

Selma Selçukcan - Fisun Kapucuoğlu 

Fisun Kapucuoğlu ve Selma Selçukcan tarafından özenle hazırlanan tablolar sergi açılışında büyük ilgi topladı. Başarılı ressamlar tabloları hakkında detaylı bilgi verirken serginin açılış heyecanını da birlikte paylaştılar. 

Ayşe - Lütfü Sapmaz 

Portaxe'in Sahibi ve Turyid Yönetim Kurulu Üyesi Lütfü Sapmaz ve zarif eşi Ayşe Sapmaz serginin açılışına katılan davetliler arasındaydı. Sergiyi gezerek tüm tabloları büyük bir keyif ve ilgiyle inceleyen Sapmaz çifti, eserleri çok beğendiklerini dile getirdi. 

Bilgehan Çapraz

Ünlü İş insanı Bilgehan Çapraz da sergiye katılan önemli konuklardandı. Sergiyi büyük bir ilgiyle gezerek hayran kaldığı eserler için Fisun Kapucuoğlu ve Selma Selçukcan’ı tebrik eden Bilgehan Çapraz, özel sergiden bir tablo satın alarak beğenisini gözler önüne serdi.

Binay Psav, Dilara Erdağı 

Babe Kozmetik Yönetim Kurulu eş Başkanı Binay Psav ve Babe Ürün Müdürü Dilara Erdağı’ da sergi açılında bulunan isimlerdendi. Sergiyi gezen Binay Psav ve Dilara Erdağı, açılış sonunda Fisun Kapucuoğlu’yla bir araya gelerek beğenilerini ve tebriklerini ilettiler. 

Burhan Denizli - Hilal Suerdem - Muammer Kapucuoğlu 

Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem ile Kiğılı Kurumsal İletişim Direktörü Burhan Denizli serginin açılış davetine katılan seçkin isimlerdendi. Fisun -Muammer Kapucuoğlu çiftini yalnız bırakmayan başarılı iş insanları, tüm eserleri büyük bir ilgiyle inceledi.

Ece Gürsel, Yıldız Doğan

Ünlü model Ece Gürsel sergiye annesi Yıldız Doğan ile birlikte katıldı. Eserleri hayranlıkla inceleyen anne-kız, Fisun Kapucuoğlu ve Selma Selçukcan’ın yanına giderek tablolar hakkında detaylı bilgi aldı.

 Eda Fıçıcı

Sosyal yaşam dünyasının sevilen isimlerinden Eda Fıçıcı davetin seçkin konuklarındandı. Sergiyi çok çarpıcı ve çok kıymetli bulduğunu dile getiren Eda Fıçıcı, verdiği emeklerden dolayı Fisun Kapucuoğlu ve Selma Selçukcan’a tebriklerini sundu.

Gül Ergi

Sanat ve modayla iç içe olan hayatıyla tanınan ünlü sanat koleksiyoneri Gül Ergi, Doğaya Dönüş 2 sergisinde en beğendiği tablolardan birini satın alarak koleksiyonuna yeni bir parça ekledi.

Emine Himmetoğlu - Serdar Tutumlu 

Allure Beauty Ortakları Emine Himmetoğlu ve Serdar Tutumlu açılış davetinin renkli konuklarındandı. Neşeli halleriyle açılışa renk katan Emine Himmetoğlu ve Serdar Tutumlu, sergiyi gezerken bir araya geldikleri dostlarıyla da keyifli saatler geçirdi.

Güzel Kurşun - Elif Girgin

Sosyal yaşam dünyasının tanınan isimlerinden Güzel Kurşun ve Elif Girgin sergideki şıklıklarıyla dikkat çekti. Yoğun ilgi gören sergide tüm eserleri büyük bir titizlikle inceleyen Güzel Kurşun ve Elif Girgin, Fisun Kapucuoğlu ve Selma Selçukcan’ı böyle özel bir sergiyi düzenledikleri için tebrik etti.

 Güzel Kurşun, Elif Girgin, Muammer-Fisun Kapucuoğlu ,Semra Aydın, Aylin Hoşzeban-Kadriye Olgar-Binay Psav

Sosyal yaşam dünyasının sevilen isimleri de açılışa katılarak yakın dostları Fisun Kapucuoğlu’nu yalnız bırakmadı. Objektiflere poz vererek özel günü ölümsüzleştiren sevilen isimler, dünyada eşi benzeri olmayan eserleri çok beğendiğini söyleyerek Kapucuoğlu ve Selçukcan’ı başarılarından ötürü tebrik etti.  

Hamza Efe-Fisun-Muammer Kapucuoğlu

2022 yılının en ses getiren sergi açılışında başarılı Ressam Fisun Kapucuoğlu’nu eşi Klass Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Kapucuoğlu ve oğlu Klass Medya Yöneticilerinden Hamza Efe Kapucuoğlu yalnız bırakmadı. Yoğun ilgi gören sergi açılışında Kapucuoğlu ailesi dostlarını ağırlamanın mutluluğunu yaşadı.

Mert Öcal 

Büyük ilgi gören serginin konukları arasında ünlü oyuncu Mert Öcal da vardı.  Mert Öcal Türkiye’de ve dünyada bir ilk olan eserleri büyük bir beğeniyle inceleyerek başarılı ressamlara tebriklerini iletti. 

Muammer Kapucuoğlu, Tuğba Özay, Gürhan Sayar, Fisun Kapucuoğlu, Gül Ergi

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar etkinliğin tüm detaylarıyla yakından ilgilenip konuklara kusursuz bir gün sunarken davetlilerle de yakından ilgilendi.

 Nagihan Karadere

Sergi açılışına katılan Milli Sporcu Nagihan Karadere, Fisun Kapucuoğlu ve Selma Selçukcan’dan eserleriyle ilgili bilgi alarak örnek çalışmalarından ötürü kendilerini tebrik etti. 

Özalp-Şule Argüder 

Sosyal yaşam dünyasının ünlü isimleri Özalp-Şule Argüder çifti de bu heyecanlı ve özel gününde dostları Fisun Kapucuoğlu’nu yalnız bırakmayarak Doğaya Dönüş 2 sergisinin açılış davetinde hazır bulundular. 

 Reyhan Aliusta - Fisun Kapucuoğlu

Akavital Kurucusu Reyhan Aliusta, serginin açılışı için Ankara’dan gelerek özel bir jest yaptı. Sergiyi pür dikkat gezen Reyhan Aliusta, Fisun Kapucuoğlu’nu benzersiz eserleri için tebrik ederek başarılarının devamını diledi.  

Simge Kaynar - Kerim Güzeliş - Fisun Kapucuoğlu - Muammer Kapucuoğlu 

Ariş Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş ve Ariş Pırlanta Marka Yönetici Simge Kaynar, sergiyi gezdikten sonra yakın dostları Fisun Kapucuoğlu’nu tebrik ederek eşsiz eserlerden birini satın almayı da ihmal etmedi.  

Sonay Öztan- Orhan Gökhan - Melisa Gökhan

İş dünyasının başarılı isimleri Sonay Öztan-Orhan ve Melisa Gökhan da sergi açılışında hazır bulundu. Yakın dostlarıyla bir araya gelerek keyifli saatler geçiren başarılı iş insanları, Fisun Kapucuoğlu ve Selma Selçukcan imzası taşıyan tüm tabloları inceleyerek çok beğendiklerini dile getirdi.

Suzan Yavaşca 

Ünlü Diş Hekimi Suzan Yavaşca tüm eserleri inceledikten sonra Fisun Kapucuoğlu ve Selma Selçukcan’ı tebrik ederek gelecek sergilerini merakla beklediğini dile getirdi.

 Tuğba Özay

DOĞAYA DÖNÜŞ-21

Konukların eserleri satın alabilmek için adeta yarıştığı sergide ünlü Manken Tuğba Özay ‘Yaşam Ağacı’ isimli eseri satın alarak evinin baş köşesine koyacağını dile getirdi.

Tuğba Özay - Selma Selçuk - Ece Gürsel - Fisun Kapucuoğlu - Firuze Göze

İş ve sanat dünyasından pek çok ünlü ismin katıldığı sergi açılışında davetliler sürdürülebilir sanat anlayışını hayata geçirilmesi sonucu oluşan eserlere büyük ilgi göstererek titizlikle inceledi.

Yalçın Şahin-Gülhanım, Fisun-Muammer Kapucuoğlu 

Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin ve zarif eşi Gülhanım Şahin, eserlere duyduğu büyük beğeniyi, Fisun Kapucuoğlu’na özel olarak tebriklerini sunarken dile getirdi. Sanata verdikleri değerle de bilinen Şahin çifti, sergiyi büyük bir ilgiyle gezdikten sonra en beğendikleri iki eseri satın aldı.

Yeliz Yeşilmen 

Ünlü Oyuncu ve Sunucu Yeliz Yeşilmen de davetliler arasındaydı. Doğal yaprak ve ağaç kabuğu ile yapılan tasarım tabloların hepsini inceleyen Yeliz Yeşilmen, eserleri çok beğendiğini ifade etti. 

Editör: MURAT ÖZER