Tasarımlarıyla dünya mutfaklarına imzasını atan Kütahya Porselen, Horeca kanalı ortaklarını 12 Nisan tarihinde NG Sapanca Otel’de ağırladı. Kütahya Porselen’in gastronomi sektörünün ihtiyaçlarını gözeterek hazırladığı en yeni koleksiyonlarını iş ortakları ile buluşturduğu etkinlikte Wabi Sabi, Panio, Organik, Crouton, Forza adlı koleksiyonlar ve bunların yanı sıra birbirinden özel diğer koleksiyonlar tanıtıldı.

SEMA GÜRAL SÜRMELİ: “UMUT DOLU YARINLAR, YARALARIN DAHA HIZLI SARILMASI VE GÜÇLÜ ÇOCUKLARIN YETİŞMESİYLE MÜMKÜNDÜR”

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, etkinlikteki konuşmasında şunları kaydetti: “Ülke olarak verdiğimiz büyük kayıplar var. Hepimizin vicdanen büyük sorumluluk yaşadığı günlerde bir kutlama yapmak yerine istedik ki bir iftar yemeğinde birlikte olalım ve ödüllerimizi paylaşalım. Depremde hayatını kaybeden herkese rahmet, tüm yaralılara da acil şifalar diliyorum. Acılarımız bu kadar derinken üretim ve istihdam bir şekilde devam ediyor. Bu nedenle üretmeye ve çalışmaya hız kesmeden devam ediyoruz. Bu süreçteki tüm çalışmalarımızı deprem bölgelerine kaydırdık ve siz bayilerimizden de çok büyük güç aldık. NG Grup olarak birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile felaketin gerçekleştiği ilk günden itibaren tüm imkânlarımızı seferber ettik. Depremzede vatandaşlarımızı NG Afyon otelimizde misafir ettik. 8 Mart Kadınlar Günü’nde de bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmek istedik ve internet sitemizdeki ilgili kategoriden yapılan satışlarımız ile ‘Anadolu’da Bir Kızım Var’ burs projesine destek olduk.”

KENDİMİZİ GELİŞTİRMEYE VE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Kütahya Porselen’in sürdürülebilir üretim anlayışı, üstün teknolojisi, hızlı ürün geliştirme gücü ile dünyanın pek çok ülkesinde yeni nesil koleksiyonlarıyla yer almayı sürdürdüğünü belirten Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli “Ambiente Fuarı’nda sergilediğimiz yeni koleksiyonlarımız hem tasarımlarıyla hem de öncü düşünceleriyle kendini ispatlama imkanı buldu. Ürünlerimiz kendi stantlarımız dışında da sergilenme hakkını kazandı. Bu başarıyı sağlayan ekip arkadaşlarıma tekrar teşekkür etmek istiyorum. NG Grup olarak biz yaptığımız her işte ya ilk ya da en iyi olmaya çalışırız. Bu gücümüzü ve heyecanımızı da sizlerden alıyoruz” şeklinde konuştu.

“YENİ YATIRIMLARLA DA İLKLERE İMZA ATACAĞIZ”

NG Hotels olarak Bodrum Ortakent’te yeni bir turizm kompleksini Türk turizmine kazandıracak olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sema Güral Sürmeli, “Önümüzdeki sene misafirlerimizi ağırlamayı planladığımız NG Bodrum yatırımımız süratle devam ediyor. Bununla beraber Kemer Göynük’te mevcut otelimizin yanında bulunan araziyi satın aldık. Burada da yeni bir yatırıma başladık. Turizm yatırımlarımızın yanı sıra seramik yatırımlarımız var. NG Kütahya seramik markamız, çok iddialı ölçüleriyle yatırımlarına ara vermeksizin devam ediyor. 2023’te cumhuriyetimiz 100. yaşına girdi. Bir cumhuriyet kadını olarak çok mutluyum. Bu yıla çok özel bir tasarım ile hazırlanıyoruz. Bu zaferin kazanıldığı toprakların markası olmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

NG KURUCU BAŞKANI NAFİ GÜRAL: “SEKTÖRÜ HEP BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRMEK İSTİYORUZ”    

NG Kurucu Başkanı Nafi Güral, ödül gecesinde yaptığı konuşmasında “İnsanlar durdukları yerde gerilerler. Bunu için işletmelerimizi ve işlerimizi geliştirmek zorundayız. Artık zaman eski zaman değil, şimdi daha farklı şeyler sunmak lazım. Bunların daha iyi olabilmesi için de siz değerli iş ortaklarımızın düşüncelerini, şikayetlerini bize iletmenizi istiyoruz. Bu bilgilendirmeyi, değerlendirmeyi sizlerden bekliyoruz” dedi.

KÜTAHYA PORSELEN,  EN ÇOK CİRO YAPAN İŞ ORTAKLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Türkiye genelinde en çok ciroyu yapan iş ortaklarına ödüllerin takdim edildiği törende Türkiye Ciro Birinciliği Ödülü’nü Ekiphan Otel Ekipmanları alırken, ikincilik ödülünü Ankara Dizayn, üçüncülük ödülünü ise Dilek Mutfak aldı. Bu ödüllerin yanı sıra Ankara, Antalya, İstanbul ve İzmir bölgelerinden en çok ciroyu yapan firmalar da ödüllendirildi.

Editör: MURAT ÖZER