Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’un en yeni sürprizi “1860 Lounge”, Gurme Bar menüsü, muhteşem manzarası ve Çağdaş Türk Sanatının Seçili örnekleriyle renklenen dekorasyonuyla İstanbul’un yaz gecelerine yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

NEBİ OZAN - EBRU ÖZDEMİR

NEİL PALMER - NEBİ OZAN ÖZDEMİR

Six Senses Kocataş Mansions, Yeni Açılan 1860 Lounge ile İstanbul gece hayatında taze bir sayfa açtı...

MELİSA TAPAN

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul  Genel Müdürü Nebi Ozan Özdemir ev sahipliğinde gerçekleştirilen “1860 Lounge” açılışına; Six Senses Ceo’su Neil Palmer, Melisa Tapan,  Yasemin Taciroğlu, Müge Sırmabıyık Tezman, Yasemin Şener, Andy O’Connel, Chloe Loughnan, Ebru Sanver, Tuğçe Peksayar, Bahar- Erhan Çolakel, Gökhan- Jelena Erdem,  Nila Fırat, Kerem Türetgen, Volkan Karataş, Mina Argun, Zuhal Şahlı gibi isimler büyük ilgi gösterdi.  

YASEMİN TACİROĞLU

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’un koru alanında; eşsiz manzarasıyla büyüleyici bir etki bırakan 1860 Lounge misafirlerini keyifli bir deneyime davet ediyor. Etkileyici atmosferi ve birbirinden lezzetli ikramların bulunduğu menüsüyle fark yaratan 1860 Lounge, İstanbul gece hayatına ismini altın harflerle yazdırmaya hazırlanıyor. 

ANDY O'CONNEL - CLOE LOUGHAN

Six Senses Kocataş Mansions,’ın en yeni sürprizi “1860 Lounge”’ın ilk açılış etkinliğinde de  boğaz manzaralı terası ve modern dokunuşlarla dekore edilen bar alanında misafirler unutulmaz bir yaz gecesi yaşadı. 

Muhteşem boğaz manzarasına karşı “1860 Lounge” menüsünde yer alan imza lezzetlerden oluşan ikramlar konuklar tarafından tam not aldı. 

MÜGE SIRMABIYIK TEZMAN

BÖLGEDE BULUNAN SARNIÇLARIN YAPIM TARİHİNE İTHAFEN İSMİ ALAN "1860 LOUNGE"

Tarihi dokusundan ilhamla modern İstanbul çehresini yansıtan 1860 Lounge bünyesinde bulunan sanat eserleriyle fark yaratıyor. Doğal, tarihi ve yerel değerlere her daim değer veren Six Senses Kocataş Mansions, yeni Lounge alanının ismini de bölgede bulunan sarnıçların yapım tarihine ithafen “1860 Lounge” olarak belirliyor.  Six Senses Kocataş Mansions, bölgede yer alan tarihi dokuları modern bir yapı ile İstanbullularla buluşturuyor. 

TUĞÇE PEKSAYAR

“1860 Lounge” menüsünde yer alan meze tabakları, karidesli popcorn, mini burgerlere ek olarak; 1860 Lounge’a özel 1860 Tavuk Popcorn, ve 1860 Club Sandviç ile misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor. Modern Türk sanatının önemli sanatçılarının eserleri ile 1860 Lounge’un yarattığı keyifli atmosfer eşi benzeri olmayan bir İstanbul deneyimine dönüşüyor. Ramazan Can, Ardan Özmenoğlu, Devran Mursaloğlu, Ayşe Gül Süter, Günnur Özsoy, Seda Gazioğlu gibi sanatçıların eserleri Boğaz’ın muhteşem manzarasıyla konuklara büyülü geceler yaşatmayı garantiliyor.

NİLA FIRAT

Hem kapalı hem de açık alanı sayesinde misafirlerine sadece yaz akşamları değil kış akşamları da kusursuz servis anlayışı ve lezzetli menüsüyle hizmet verecek 1860 Lounge Bar, heyecanla misafirlerini bekliyor.

YASEMİN ŞENER

Editör: MURAT ÖZER