Otizmli bireyler yararına her yıl geleneksel olarak düzenlenen, bu yıl 15.’si 29-30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan “Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Festivali”’nde Maximiles Black ve Privia Black ile yapılacak alışverişlerde kart sahipleri kazançlı alışveriş yaparken otizmli çocukların eğitim burs fonuna da katkı sağlayacak.

Bu yıl ilk defa Galataport İstanbul’un Paket Postanesi binasında 29-30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Festivali’nin 15. yılında ziyaretçiler, yılbaşı öncesi sevdikleri için hediyeler alırken, aynı zamanda otizmli çocukların eğitimlerine katkıda bulunarak, onları da sevindirecekler.

Katılımcı firmalardan sağlanan gelirin tamamı Tohum Otizm Vakfı’nın projelerine ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan otizmli çocuklara aktarılacak. Bu yıl yine birçok tanınmış marka sosyal sorumluluk bilinci ile festivaldeki yerini alacak. 

MAXIMILES BLACK'TAN KART SAHİPLERİNE YENİ YIL AYRICALIĞI

Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Festivali’nin 15. yılında etkinliğin destekçisi olan Maximiles Black, Maximiles Black ve Privia Black sahiplerine ayrıcalıklar sunarken otizmli çocukların yüzündeki tebessüme de ortak oluyor. 

Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Festivali’nde Maximiles Black ve Privia Black sahipleri üç gün boyunca yapılacak 1.000 TL ve üzeri ödemelerde yüzde 10, toplamda 1.000 TL’lik indirim ayrıcalığına sahip olacak.

Üstelik tüm İş Bankası kredi kartları üzerinden yapılacak alışverişler de otizmli çocuklar için eğitim desteğine dönüşecek.

Maximiles Black sahibi olmak isteyenler Maximiles Black | Bireysel Kredi Kartı | Maximiles | Maximiles web sitesi üzerinden detaylı bilgiye ulaşabiliyor.

TOHUM OTİZM VAKFI HAKKINDA: 

Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı, "Otizm Spektrum Bozukluğu" olan çocukların erken tanısının konulması, özel eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla, kar amacı gütmeyen ve kamu yararını gözeten bir sağlık ve eğitim vakfı olarak 15 Nisan 2003 tarihinden bu yana çalışmalarını yürütmektedir. 

Editör: MURAT ÖZER