Liv Hospital, Gülmek İyileştirir Derneği birliği ile bir sosyal sorumluluk projesini hayat geçirdi. Kanser tedavisi görmüş çocuklarımız ile sanat, cemiyet ve iş dünyasının yüzleri hekimlerimizle bir araya geldi. Farkındalık yaratmak için ünlü isimlerle çocukların fotoğraf çekimlerinden oluşan sergi 7-14 Ekim tarihleri arasında Vadİstanbul AVM’de sergilenecek.

ÜNLÜ İSİMLER KANSERE DİKKAT ÇEKTİ 

“Gülmek Yaşatır” sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen sergiye İş Kadını Feryal Gülman, Gülmek İyileştirir Derneği Başkanı Aslı Bastıyalı, Push for Africa Kurucu Başkanı Funda Yılmaz, İş İnsanı Türkan Şerbetçi, Tiyatro Sanatçısı İlker Ayrık, Şef-Yazar Jale Balcı, UKDD Başkan Yardımcısı Gülen Beylikçi, Sanatçı Ece Beylikçi, Lions Genel Yönetmeni Nilgün Niort, Türkiye Diyabet Vakfı’ndan Esra Fazlıoğlu, Gülmek İyileştirir Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sanem Bağcı Ayrık, Kızılay Kadın Kolları İl Başkanı Nilhan Kösen Ayan, Kızılay İl Başkanı Burcu Kösen, Yaşam Çiçeği Vakfı Genel Sekreteri Nilgün Dumanlı, Liv Hospital hekimleri kanser tedavisi gören çocuklarla objektif karşısına geçti.

Liv Hospital Medikal Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Duygu Derin ve Dr. Öğr. Gör. Meltem Topalgökçeli Selam, Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Eralp Ulusoy, Prof. Dr. Merdan Fayda, Sanat ve cemiyet dünyasından pek çok gönüllünün katıldığı sergide kontrollerin ve erken teşhisin önemine dikkat çekildi.

Editör: MURAT ÖZER