İyi bir yaşam, zinde bir vücut için gıda takviyesi ürünleri ile pazarın öncü oyuncularından Kyani, Sanatçı ve Kyani İş Ortağı Akasya Asıltürkmen’in ev sahipliği ile gerçekleştirmiş olduğu brunchta davetlilerine güne nasıl daha enerjik başlayıp, zinde bir vücuda, güçlü bağışıklık sistemine ve daha iyi bir yaşama sahip olabileceklerini anlattı.

ERSİN ARISOY - AKASYA ASILTÜRKMEN

KYANİ VE AKASYA ASILTÜRKMEN İLE GÜNE SAĞLIKLI, ENERJİK BİR BAŞLANGIÇ!

Noir Suadiye’de gerçekleşen brunchta Kyani Genel Müdürü Ersin Arısoy, konuklara güçlü bağışıklık sistemine, beyin ve kalp sağlığına destek olan 3 ürün, Sunrise, Sunset ve Nitro’dan oluşan Kyani Wellness Üçgenini anlatırken, Akasya Asıltürkmen de Kyani protein ve kolajen takviyeleri hakkında bilgiler verdi. Wellnes’in hayat biçimi olduğundan Kyani ürünlerinin içeriğinin ve performansının kendisini etkilediğini söyleyen Akasya Asıltürkmen, ürünlerle yaşam kalitesinin arttığını belirtti. Asıltürkmen: “Ürünler vücudun zekasını harekete geçirmeye destek oluyor. Aslında bazen tek gereken şey vücudumuzdaki kolajenin tetiklenmesi, hücrelere oksijen taşınmasının desteklenmesi. Doğru takviyelerle bu mümkün. Ve tabii ki sosyal çevre de önemli. İkisinin bir araya geldiği yer Kyani.” dedi.

AKASYA ASILTÜRKMEN - EMEL ÇÖLGEÇEN

Bünyesinde pekçok doktor, sağlık çalışanı, girişimci, iş insanı gibi farklı mesleklerden iş ortakları bulunduran Kyani firmasının Genel Müdürü Ersin Arısoy, Akasya Hanımın da bu aileye katılmasının firmaya kattığı değerden bahsetti. Özellikle Kyani’nin yeni vegan proteini Origin ve doğal guarana kafeini içeren ON Shots konuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Daha parlak bir cilt, kemik ve kas gelişimini, sağlıklı saç ve tırnakları destekleyen ürün HL5 ise gerek tadı gerek özellikleriyle deneyen konukların vazgeçilmezi oldu.

ERSİN ARISOY - SEREN FOSFOROĞLU - AKASYA ASILTÜRKMEN - BURCU KARA

Brunchta firma iş ortaklarından Furkan Çite ve Ferhat Gök, katılımcılara düzenli spor, sağlıklı beslenme ve Kyani ürünlerini düzenli kullanmanın bir hayat felsefesi haline geldiğinde hepimizin en iyi görünümümüze sahip olabileceğimizi anlatırken, hepbirlikte daha iyi bir yaşam için bugünden aksiyon alma sözü verildi.

FERHAT GÖK - AKASYA ASILTÜRKMEN - FURKAN ÇİTE

2005 yılında ABD’de kurulan Kyani, doğal içeriklerin yüksek teknoloji iler harmanlandığı gıda takviyeleri geliştirmektedir. Türkiye’de 2012 senesinde faaliyetlerine başlayan firma dünyada 50’den fazla ülkede operasyonlara sahiptir.

AÇELYA AKKOYUN

Kyani sadece iyi yaşam ürünleri ile değil aynı zamanda e-ticareti, klasik ticaret ve marka elçiliği konseptiyle birleştiren ‘Yeni Nesil Ticaret’ modeli ile de milyonlarca kişiye online iş fırsatı, ek gelir imkanı yaratırken, stok taşıma , sevkiyat, tahsilat derdi olmadan 50’nin üzerinde ülkede risksiz ticaret modeli sunmaktadır.

MÜGE UZ - ERSİN ARISOY - AKASYA ASILTÜRKMEN

Bruncha sanat, TV, basın ve cemiyet dünyasından pekçok kişi katıldı. İçlerinde Burcu Kara, Balçiçek İlter, Seren Fosforoğlu, Emel Yıldırım, Şebnem Özinal, Açelya Akkoyun, Şebnem Burcuoğlu, Emel Çölgeçen , Yağmur Kalyoncu gibi davetlilerin bulunduğu organizasyonda katılımcılar tarafından Kyani ürünleri keyifle deneyimlenirken, günümüzde gıda takviyesi kullanımının önemi üzerine sohbetler yapıldı.

Editör: MURAT ÖZER