Moda, sanat ve sporun buluştuğu, dünyanın ilk konsept mağazası Vakkorama 40. yılını özel bir partiyle kutladı. Gecede 40 yıllık geçmişin özeti ve moda sunumu gerçekleşti.

RONİT HAKKO - CEM HAKKOPİA HAKKO YEŞİL - CAN HAKKO - DENİZ HAKKO

Sanatın ve sporun, moda dünyasındaki yansıması ve ilklerin öncüsü olarak gençlerin ve kendini her daim genç hissedenlerin markası Vakkorama, 40. yılını Akmerkez’deki mağazasındaki doğum günü partisiyle kutladı.

Kutlamada, Vakkorama’nın 40 yıldır hayata kattığı vizyon, birçok yeniliğe imza attığı alternatif spor ve müzik dünyasına olan yatırımları konuşuldu. 

URS - BETTİNA MACHLER

Vakkorama’nın 40. yıl doğum günü partisinin ev sahipliğini Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve eşi Ronit Hakko, Vakkorama Kreatif Direktörü Can V. Hakko ve eşi Deniz Hakko, Vakkorama’nın kreatif ajansı, PSC-BRAND markasının kurucuları Pia Hakko Yeşil ve Pelin Yaşar yaptı. 

EROL TEZMAN - TİLDA TEZMAN

Vakkorama’nın genç ve dinamik temasının her detayında hissedildiği partide DJ Eva ve DJ Carlita geceye katılanlara eğlenceli saatler yaşattı. Gecede davetlilere özel bir ‘trunk show’ da gerçekleştirildi. ‘Trunk Show’da 80’ler, 90’lar ve 2000’lerin moda stilleri ve Vakkorama ruhu yansıtıldı. Gece, Vakkorama’nın 40. yaşına özel doğum günü pastasının kesilmesi ile son buldu. 

RAİF DİNÇKÖK - ESRA TÜMEN

RALF TEZMAN - EMİR UYAR

EDA KOSİF - SELİM KOSİF

JAKLİN GÜNER

HİLAL KOSİF - JAVIER PILES

MELİSA MUTLU - MEHMET MUTLU

MERT GOCAY - ECE GOCAY

NASUH MAHRUKİ - MİNE MAHRUKİ

NUKET MUTLU - ZAFER MUTLU

NURİ ÖZTAŞKIN - DİCLE ÖZTAŞKIN

RIFAT EL HADEF - BERNA SAĞLAM NAİPOĞLU - EDİZ EL HADEF

SEDEF GALİ

SERENA - NİNA - RAYNA LODRİK 

ŞULE ZORLU

TARA - ALP TAŞKENT

UĞUR GÜVEN - ELVAN TIĞLIOĞLU

VOLKAN - SANEM BÜYÜKHANLI

YASEMİN - SEDAT ALOĞLU

Editör: MURAT ÖZER